Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Budějckým nohejbalistům silná konkurence svědčila

O uplynulém víkendu se nohejbalisté TJ Dynamo Propagační podnik České Budějovice zúčastnili svého prvního velkého turnaje v letošní sezoně, který se hrál na východě Čech.

Při Pardubice Open 2015 se na pěti kurtech sešla opravdu velká nohejbalová kvalita, reprezentována celou řadou ligových a extraligových hráčů, respektive sestav. Celkem se turnaje zúčastnilo 33 trojic.

Českobudějovičtí se v této velké konkurenci neztratili, dokázali vyhrát bez porážky svoji základní skupinu a bez zaváhání projít úskalím vyřazovacího osmifinálového utkání až do čtvrtfinále samotného turnaje.

Tady je čekal extraligový Český Brod na čele se svým klíčovým a velmi zkušeným hráčem Ešnerem. A právě tato zkušenost rozhodla koncovku tohoto utkání, kdy po vynikající divácky atraktivní hře posledním možným míčem ve třetím setu se museli černobílí  s turnajem rozloučit.

Nicméně postup mezi osm nejlepších trojic je pro začátek sezony, tedy na začátku zimní přípravy před extraligovými boji, slibným výsledkem.

Konečné pořadí Pardubice Open 2015: 1. Brno (Vanke, Rosenberk, Vedral), 2. Holice (Kop, Mrákava, Adamec), 3. Český Brod (Ešner, Flekač, Mareček), 4. Čelákovice A (Spilka, Bareš, Frank), 5. - 8. DYNAMO (Chalupa, Vondrášek, Ryneš).

Napsal Bronislav Pilbauer

Štítky nohejbal, TJ Dynamo Propagační podnik České Budějovice, Pardubice Open 2015, Pardubice, Česko, České Budějovice, Český Brod, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějckým nohejbalistům silná konkurence svědčila  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.