Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Budějčtí prvoligoví ragbisté se před domácím publikem utkají s Rakovníkem

Soupeře z Rakovníka přivítají v neděli 27. května českobudějovičtí ragbisté. Jarní část jejich prvoligové soutěže jde do finiše a tak budějcký tým udělá všechno pro to, aby body zůstaly doma. Jsou totiž hodně důležité. A ragbisté budou potřebovat podporu fanoušků, utkání začíná ve 14 hodin na hřišti Jihočeské univerzity Na Sádkách.

Nedělní odpoledne přivede na domácí hřiště budějických ragbistů mužstvo soupeře z Rakovníka.  S tímto protivníkem mají ragbisté z jižních Čech již dlouholeté zkušenosti a pyšní se pozitivní herní bilancí. Po výhře z posledního domácího zápasu nad RK Petrovice 60:19)a výhře z minulého týdne nad pražským týmem ARC Iuridica 46:17, si chtějí připsat další body do mistrovské tabulky.

Budějčtí ragbisté dva zápasy před koncem jarní části soutěže drží třetí místo v tabulce 1. ligy a snaží se vybojovat co nejlepší umístění, které dá podobu podzimní část sezony.

Připíšou si českobudějovičtí ragbisté do tabulky vytoužených pět bodů? To se můžete na vlastní oči podívat v neděli 27. května od 14:00 hodin na hřišti Jihočeské univerzity Na Sádkách.

Autoři | Foto rugbycb.cz

Štítky sport, ragby, první liga, zápas, Rakovník, České Budějovice, ragbista, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Na Sádkách, Jihočeský kraj, Petrovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějčtí prvoligoví ragbisté se před domácím publikem utkají s Rakovníkem  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.