Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Stolní tenisté Pedagogu zakončí první polovinu sezony na domácích stolech

Na dvě závěrečná utkání 2. ligy nemohli přijet do Českých Budějovic lepší soupeři. O víkendu se stolní tenisté Pedagogu utkají s prvním a druhým týmem tabulky. Přijede Mladá Boleslav a Hostinné.

Jihočeši mají za sebou pětizápasovou venkovní sérii. Z ní dokázali vytěžit dvě vítězství a remízu. Dvakrát odešli z duelu poraženi. Českobudějovičtí se ale zatím drží na výborné páté pozici s dvaceti body. Pedagog čeká teprve třetí a čtvrtý domácí zápas.

V sobotu čeká domácí stolní tenisty Mladá Boleslav. Na Branišovské ulici vypuknou boje od 15 hodin. První porážku si lídr soutěže ze středních Čech připsal až v posledním hracím víkendu s Litoměřicemi. Mladá Boleslav tak má na prvním místě náskok tří bodů na druhé Hostinné, které přijede v neděli.

Zápas s druhým týmem tabulky odstartuje v 10 hodin. Většina utkání Severočechů bývá dost vyrovnaná. Pouze dvakrát dokázalo Hostinné zvítězit o více jak pět bodů. Celkově má na svém kontě šest výher, jednu remízu a dvě porážky.

Přijďte podpořit českobudějovické stolní tenisty a dohnat je k dalším důležitým druholigovým bodům.

Autoři | Foto skpedagog.cz

Štítky stolní tenis, Pedagog, stolní tenista, Mladá Boleslav, učitel, České Budějovice, Hostinné, Středočeský kraj, Litoměřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stolní tenisté Pedagogu zakončí první polovinu sezony na domácích stolech  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.