Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Začátek nové éry Motoru připomene pamětní vstupenka

Podpořit stále ještě vznikající klub HC Motor České Budějovice a zároveň získat nezapomenutelnou vzpomínku na dnešní debut nového mančaftu v první lize. Hned dva důvody, proč fanklub budějckých hokejistů připravil speciálně na duel s Havlíčkovým Brodem pamětní vstupenku.

Cenný upomínkový předmět si může každý fanoušek dnes pořídit za 100 Kč hned na několika místech. Pamětní vstupenka na kvalitním papíru ve formátu A5 bude úplně poprvé k dostání od 15 hodin v Gerbeře u předsedy fanklubu Pajkyho.

Koupit si ji ale můžete rovněž na všech pokladnách před začátkem zápasu, nabízet ji budou členky fanklubu u vstupu do sektoru na stání (ze strany Budvar Arény u letního kina) a také kamelotky prodávající Hokejklub.

„Veškerý výtěžek z prodeje pamětních vstupenek půjde do kasy klubu. Bude to sice symbolická částka, ale věřím, že kluky potěší,“ sdělil Budějcké Drbně Pavel Vágner s tím, že k dostání by mělo být 2000 kusů vstupenky. „Pokud nějaké zbydou, fanoušci si je můžou od nás pořídit dodatečně,“ dodal Pajky.

Dnešní zápas proti týmu HC Rebel Havlíčkův Brod začíná v půl šesté, Motor ale těsně před prvním buly chystá slavnostní zahájení. „Vzhledem k dopravní situaci ve městě raději vyrazte na hokej včas, abyste byli na stadionu minimálně o patnáct minut dřív,“ upozorňuje fanoušky marketingový a PR ředitel klubu Tomáš Kučera.

Štítky hokej, HC Motor České Budějovice, pamětní vstupenka, vstupenka, Madeta Motor České Budějovice, Havlíčkův Brod, Budvar aréna, HC Rebel Havlíčkův Brod, Tomáš Kučera, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začátek nové éry Motoru připomene pamětní vstupenka  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.