Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Romanu Bernatovi museli lékaři amputovat nohu

Minulou středu došlo během přesunu extraligových hokejistů HC Mountfield na jízdních kolech z tréninku v Hluboké nad Vltavou k nešťastné dopravní nehodě, při níž byl nákladním automobilem sražen osmnáctiletý hráč Roman Bernat.

V důsledku zranění musel mladý sportovec během víkendu podstoupit další operaci, při které bohužel došlo k amputaci dolní končetiny. „Kvůli infekci se jednalo o neodkladné rozhodnutí,“ uvedl tiskový mluvčí budějckého hokejového oddílu Radek Papáček.

Rodina Romana Bernata a zástupci HC Mountfield byli podle Papáčka o hrozbě amputaci nohy informováni v průběhu víkendu. Po potvrzení nevyhnutelnosti byl zákrok proveden v noci ze soboty na neděli.

„Klub je v neustálém kontaktu s rodiči Romana Bernata. Případné další informace o jeho zdravotním stavu budou podávány po vzájemné konzultaci,“ dodal mluvčí.

ČTĚTE TAKÉ

Štítky Mountfield Hradec Králové, Hluboká nad Vltavou, Madeta Motor České Budějovice, lékař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

richard praskořík

je pravdou, že v tv mluvili o tom, že v daném úseku kde došlo ke střetu neměl ten náklaďák co dělat, je ale druhou stranou mince, že říkali, že ten mladík nezvládl výjezd na kole z nějakého kopce. pokud by se tam střetl s něčím jiným, zřejmě by to mohlo dopadnout podobně. je škoda mladého talentovaného sportovce stejně tak jako koholiv jiného

Pondělí, 4. června 2012, 23:11Odpovědět

Hawky

Strašný.....

Pondělí, 4. června 2012, 13:55Odpovědět

Romanu Bernatovi museli lékaři amputovat nohu  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.