Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Hokejista Mikeska bude do konce sezony hostovat v Karlových Varech

Zkušený hokejový útočník Michal Mikeska bude až do konce probíhající extraligové sezony oblékat dres Karlových Varů, kam přichází na hostování z Českých Budějovic. Podle webových stránek Energie by měl nastoupit už v pátečním domácím utkání s Litvínovem.

"Vedení klubu v tomto týdnu vynaložilo obrovské úsilí k tomu, aby posunulo tým z posledního místa extraligové tabulky. Je nám jasné, že bez posílení by byla naše situace ještě složitější," uvedl generální manažer západočeského klubu Miroslav Vaněk. "Přestup Petra Gřegořka do Třince nám uvolnil určité finanční prostředky pro posílení kádru. Příchodem Michala Mikesky získáváme velkou osobnost, která nám pomůže ve všech klíčových situacích zápasu," dodal.

Pětatřicetiletý Mikeska působil dlouhá léta v Pardubicích, s nimiž získal mistrovský titul, zkušenosti má ale také z ruských celků Ufy nebo Novosibirsku. V Českých Budějovicích hraje od sezony 2009/10, na kontě má také 36 reprezentačních startů.

Autor: Tereza Kučerová, Mediafax

Štítky Michal Mikeska, HC Energie Karlovy Vary, Madeta Motor České Budějovice, HC Verva Litvínov, HC Oceláři Třinec, HC Dynamo Pardubice, Salavat Julajev Ufa, HK Sibir Novosibirsk, Mediafax, Tereza Kučerová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejista Mikeska bude do konce sezony hostovat v Karlových Varech  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.