Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Gagarinův pohár po roce zase v Budějcích!

Druhou nejcennější hokejovou klubovou trofej na světě si po roce opět můžou na vlastní oči prohlédnout i Jihočeši. Díky skvělému úspěchu hráče Dynama Moskva, místního rodáka Filipa Nováka, kterému se podařilo obhájit titul mistra ruské KHL, do Budějc znovu dorazí Gagarinův pohár!

Trofej pojmenovaná po prvním člověku ve vesmíru bude od sobotního rána až do odpoledne k vidění v areálu beachvolejbalových kurtů hned vedle budějcké Sportovní haly. Tam se totiž zítra uskuteční další ročník Benefice pro Centrum Bazalka, charitativního turnaje v plážovém volejbale.

„S pohárem do Budějc přijede přímo ze Slovenska můj spoluhráč Dominik Graňák. Vystaven bude ve stánku Fitness 14 - a jelikož se oba turnaje účastníme, budeme si mezitím chodit zahrát beach,“ řekl Budějcké Drbně hokejový reprezentant a dvojnásobný ruský šampion Filip Novák.

Kromě společné fotky s pohárem či oběma hráči můžou všichni návštěvníci získat Filipem vlastnoručně podepsanou kartičku, upomínkové předměty určitě přiveze také šikovný obránce se zkušenostmi ze slovenského národního týmu.

„Tím, že se přijdete na ´Gagarina´ podívat, zároveň podpoříte dobrou věc,“ doplnil Novák. Veškerý výtěžek ze sportovně-kulturní akce pořádané zpěvačkou Martinou Pártlovou a jejím kamarádem Jardou Hrubým totiž poputuje ve prospěch Centra Bazalka.

Za stokorunové vstupné (děti půjdou zdarma) se můžete potkat s dalšími hokejisty Milanem Michálkem či Alešem Kotalíkem, fotbalisty Tomášem Sivokem, Romanem Lengyelem a Tomášem Řepkou, jenž do Budějc přijede i se svou partnerkou Vlaďkou Erbovou, Českou Miss 2012 Terezou Chlebovskou, synem známého televizního baviče Pavlem Novotným, moderátory VIP zpráv, komikem Danielem Čechem, herci ze seriálu Vyprávěj a spoustou dalších známých tváří.

Připraven je i bohatý doprovodný program, který vyvrcholí večerními koncerty. Největšími hvězdami bude kapela Support Lesbiens, těšit se můžete i na Kabát revival, NeoPercussio, Dekolt, Rozkrock a samozřejmě i vystoupení Martiny Pártlové.

„Přejeme si hlavně hezké počasí!“ uvedl pořadatel benefice Jaroslav Hrubý a pozval všechny čtenáře Budějcké Drbny zítra ke Sportovní hale. Turnaj začíná v devět hodin ráno.

Štítky Benefice pro Centrum Bazalka, beachvolejbalový turnaj, kurty u Sportovní haly, České Budějovice, Filip Novák, Kontinentální hokejová liga, OHK Dynamo Moskva, Gagarinův pohár, Martina Pártlová, Drbna.cz, Dominik Graňák, Slovensko, Support Lesbiens

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gagarinův pohár po roce zase v Budějcích!  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.