Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO: „Motor! Motor!“ skandoval hokejový národ

Neuvěřitelnou podporu napříč hokejovou extraligou vyjádřili v závěru minulého týdne fanoušci z celé republiky budějckému Motoru. Několik týdnů chystané choreo, na kterém se příznivci nejrychlejší kolektivní hry na světě domluvili na Facebooku, dojalo nejednoho Jihočecha.

„Tradici si nekoupíte!“ ... „Hradec má licenci, Motor tradici!“ ... „Tradice je víc než peníze!“ ... „Mountfield kosí hokej!“ Hesla upozorňující na nedobrovolný odchod nejvyšší soutěže z města, odkud pochází desítky skvělých hokejistů, se objevila při zápasech prvního kola Tipsport extraligy na extraligových stadionech po celé republice.

„Nás samozřejmě taková podpora extraligových klubů nesmírně těší a jsme na ni hrdi. Všem, kteří toto plánovali a zrealizovali, patří ohromný dík! Pro nás je to zároveň závazek k tomu, abychom se co nejdříve do nejvyšší soutěže vrátili,“ řekl pro klubový web prezident Motoru Roman Turek.

{{banner184}}

Transparenty, většinou doplněné velkým logem =M=, ve svém kotli rozvinuli například fanoušci Litvínova, Zlína, Karlových Varů, Liberce, Třince, Chomutova, Vítkovic, pražských celků Slavie a Sparty, ale hlasité „Motor!“ bylo slyšet také z tábora odvěkých rivalů budějckých hokejistů z Plzně.

„Takový respekt soupeřů si hráči a fandové nevybudují za rok a českobudějovický hokej na tom také pracuje téměř 90 let. Chceme všem, kdo se do naší podpory zapojili, moc a moc poděkovat!“ dodává generální manažer budějckého klubu Stanislav Bednařík.

Podporu hokeji pod Černou věží veřejně vyjádřil také komentátor České televize v pořadu Buly - hokej živě. „Motoru přejeme návrat tam, kam opravdu patří, tedy do nejvyšší soutěže.“

Fankluby z hokejové extraligy podporují Motor

Pondělí, 16. září 2013, 10:20

Karlovy Vary
Liberečtí fanoušci v Třinci

Štítky hokej, fankluby extraligovým týmů podporují Motor, Madeta Motor České Budějovice, Extraliga ledního hokeje, Facebook, soutěž, Roman Turek, HC Verva Litvínov, Česká televize, PSG Zlín, HC Energie Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hawky

Skvělá celonárodní podpora.

Pondělí, 16. září 2013, 11:09Odpovědět

FOTO: „Motor! Motor!“ skandoval hokejový národ  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.