Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Aleš Kotalík podepsal s HC Mountfield roční smlouvu

Hokejista Aleš Kotalík podepsal novou smlouvu s HC Mountfield. Jihočeský patriot tak bude působit v Českých Budějovicích, kam se z úspěšného působení v kanadsko-americké NHL vrátil během loňské sezony.

„Kontrakt byl uzavřen po včerejším jednání představenstva klubu, kdy došlo k dohodě mezi vedením klubu a Alešem Kotalíkem. Dohodli jsme se na smlouvě pro nadcházející sezonu 2012/2013,“ sdělil v úterý Ing. Zdeněk Blažek, předseda představenstva a generální manažer klubu.

Aleš Kotalík se na jih Čech vrátil v říjnu loňského roku. Po návratu do Českých Budějovic po deseti letech stačil v základní části Tipsport extraligy odehrát 30 zápasů, v nichž si připsal 24 kanadských bodů za osm vstřelených branek a 16 asistencí. V následných pěti zápasech Česká pojišťovna play-off přidal čtyři kanadské body za jednu branku a tři asistence.

Třiatřicetiletý forvard se už připojil ke svým spoluhráčům. „Aleš s námi už samozřejmě také odcestuje na turnaj do ruského Jekatěrinburgu, kam dnes odlétáme,“ doplnil Petr Sailer, sportovní manažer HC Mountfield.

Napsal Radek Papáček, www.hokejcb.cz

Štítky hokej, HC Mountfield, Aleš Kotalík, nová smlouva, Mountfield Hradec Králové, Madeta Motor České Budějovice, National Hockey League, Zdeněk Blažek, Extraliga ledního hokeje, Česko, Generali Česká pojišťovna, Petr Sailer, Avtomobilist Jekatěrinburg

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aleš Kotalík podepsal s HC Mountfield roční smlouvu  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.