Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Série výher nekončí, Motor přehrál poslední Kadaň

V sedmnáctém kole Chance ligy Motor nezaváhal proti posledním celku z Kadaně a připsal si už sedmou výhru v řadě. Nejvíce vidět byli domácí Venkrbec a hostující Chlouba, kteří se v zápase dvakrát zapsali do listiny střelců.

Outsider zápasu sice v minulém kole protrhl sérii porážek a doma porazil Jihlavu, ale na rozjetý Motor vůbec nestačil. Na první branku stačily Jihočechům tři minuty a čtyři vteřiny. Po nich našel Pavel Pýcha volného Miroslava Holce, který usměrnil kotouč za dezorientovaného Wolfa. Severočechům se podařilo srovnat, když se kotouč odrazil k volnému Chloubovi, který napasoval puk pod břevno. Domácí ale zužitkovali tlaku na konci třetiny a Matouš Venkrbec oslavil třetí přesnou trefu v novém působišti.

Ve druhé třetině padaly góly jen do sítě Trhačů. Třetí gól uštědřil hostům David Gilbert, který se po několikazápasové pauze vrátil do sestavy. Další přidal po parádním bekhendovém blafáku Jiří Šimánek, povedenou třetinu završil druhým gólem v zápase Matouš Venkrbec.

Na začátku třetí třetiny se Kadani podařilo snížit. Z přesilovky se přesně trefil Roman Chlouba a stal se druhým dvoubrankovým střelcem večera. Nechybělo mnoho a mohl oslavit i hattrick. Jeho bekhendové zakončení už letělo do sítě, ale zázračným zákrokem zachránil svůj tým Radek Prokeš, když o břevno dostal kotouč před brankovou čáru. Více už utkání nenabídlo a více než pět tisícovek diváků tak sledovalo další výhru Motoru.

ČEZ Motor České Budějovice vs SK Trhači Kadaň

Středa, 23. října 2019, 19:20

ČEZ Motor České Budějovice vs SK Trhači Kadaň
ČEZ Motor České Budějovice vs SK Trhači Kadaň

ČEZ Motor Č. Budějovice – SK Trhači Kadaň 5:2 (2:1, 3:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 4. Holec (Pýcha, Venkrbec), 20. Venkrbec (Babka, Holec), 26. Gilbert (Babka), 26. Šimánek (J. Veselý, Gilbert), 33. Venkrbec (Christov, Pýcha) – 16. Chlouba (Wágner, Novák). Rozhodčí: Souček, Hucl – Kotlík, Hnát. Vyloučení: 5:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 5225. Střely na branku: 36 - 21. Zblokované střely: 16 - 11. Vhazování: 32 - 22.

Motor: Strmeň – Vydarený, Pýcha, Plášil, Lytvynov, Pavel, Babka – Christov, Venkrbec, Holec – M. Novák, R. Přikryl, Z. Doležal – Beránek, Šimánek, J. Veselý – Karabáček, Prokeš, Endál – Gilbert.

Kadaň: Wolf – Trefný, Novák, L. Chalupa, Poizl, Eliáš, M. Jandus, Mert – Wojnar, Kůs, Zabloudil – Michnáč, Chlouba, Wágner – Koblížek, Čermák, Čech – Homer, Rindoš, Zd. Zabloudil.

Autoři | Foto Matěj Večeřa

Štítky hokej, Motor, Chance liga, Kadaň, Sportovní klub Kadaň, Madeta Motor České Budějovice, Roman Chlouba, Pavel Pýcha, 1. česká hokejová liga, Miroslav Holec, David Gilbert, Jiří Šimánek, FC Vysočina Jihlava, ČEZ

Série výher nekončí, Motor přehrál poslední Kadaň  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.