Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Kváču nahradí Klouček. Motor půjde do nové sezony s kvalitní brankářskou dvojicí

Motor má náhradu za Petra Kváču. S Janem Strmeněm bude hájit brankoviště Motoru v sezoně 2019-20 jedenadvacetiletý odchovanec Pardubic Milan Klouček. Urostlý, skoro dvoumetrový talent, prošel mládežnickými reprezentacemi a dostal se v minulém roce i na světový šampionát do 20 let.

Už o rok dříve ho v NHL draftoval tým Nashville Predators. Za poslední tři sezony si připsal také 41 extraligových startů a v nich vychytal i 2 čistá konta.

V sezoně 2017-18 byl velkou oporou Dynama při tažení do play-off. Zároveň jako mladík vypomáhal i v první lize, kde se mu v dresech Litoměřic, Kladna nebo Přerova velice dařilo.

Nyní bude v Chance lize hájit barvy Motoru, kde s dalším velmi kvalitním a také podobně vysokým Janem Strměněm vytvoří zcela jistě obávanou brankářskou dvojici.


Věděli jste že...?
Všechny budějcké postupy do nejvyšší soutěže od roku 1969 vychytali brankáři vyšší než 190 centimetrům.

Tisková zpráva | Foto hcmotor.cz

Štítky Motor, hokej, brankář, Milan Klouček, Chance liga, Petr Kváča, HC Dynamo Pardubice, Madeta Motor České Budějovice, National Hockey League, Nashville Predators, HC Stadion Litoměřice, Rytíři Kladno, HC Zubr Přerov, 1. česká hokejová liga

Kváču nahradí Klouček. Motor půjde do nové sezony s kvalitní brankářskou dvojicí  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.