Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Motor věnuje letošní charitativní utkání Centru BAZALKA

Už zítra se v Budvar aréně od 17:30 koná 58. kolo Chance ligy, ve kterém se proti sobě utkají Motor s Frýdkem. Nepůjde ale o obyčejný zápas. Jedno z posledních kol základní části bude věnováno centru BAZALKA. Díky soutěži s Budějckou Drbnou si může jeden čtenář atmosféru charitativního zápasu užít přímo z místa.

Budějcký hokejový klub si za svého charitativního partnera vybral Centrum BAZALKA, které zajišťuje komplexní péči o děti s těžkým kombinovaným postižením a poruchami autistického spektra. Hokejisté Motoru nastoupí v limitované edici dresů vytvořených pouze pro toto utkání a odehrají v nich celý zápas.

Fandové Motoru mohou získat unikátní hraný dres v dražbě na www.sportovniaukce.cz, která je spuštěna ode dneška a bude pokračovat až do konce února.

„Během zápasu mohou fanoušci podpořit Centrum BAZALKA i koupí soutěžního kuponu a vyhrát jednu z pěti hodnotných cen. Mimo jiné i můj hraný dres z NHL,“ říká Aleš Kotalík, dlouholetý patron centra.

Celý výtěžek z prodeje dresů a ze soutěže bude použit na úhradu nákladů poskytování fyzioterapie pro své klienty. „Velice si vážíme toho, že se náš stacionář těší podpoře veřejnosti a ani klubu ČEZ Motor České Budějovice není péče o postižené děti lhostejná. Dává nám velký smysl spojit charitativní akci se sportovní událostí – sportovci i fanoušci obecně velice dobře chápou význam rehabilitace a myslíme, že je zahřeje právě i ten pocit, že přispívají na fyzioterapii našich klientů,“ říká Vanda Polívková, ředitelka Centra BAZALKA.

Chance liga, 58. kolo:
ČEZ Motor České Budějovice - HC Frýdek-Místek. 17:30 !
Díky soutěži s Budějckou Drbnou vyhraje jeden čtenář dvě vstupenky. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do zítřejší 9. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování. Výherce bude informován e-mailem.

Soutěž skončila! Správně odpověděl Martin Zachariáš. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Autoři | Foto hcmotor.cz

Štítky Motor, soutěž, bazalka, charita, Madeta Motor České Budějovice, 1. česká hokejová liga, Drbna.cz, Budvar aréna, Frýdek, National Hockey League, Aleš Kotalík, HC Frýdek-Místek

SOUTĚŽ: Motor věnuje letošní charitativní utkání Centru BAZALKA  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.