Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kdo je Motorákem měsíce prosince? Zapojte se do ankety

Nominaci do ankety Motorák měsíce prosince si tentokrát zasloužili dva útočníci a jeden obránce budějckého klubu.

Budějcká Drbna při výběru hráčů zohlednila zejména jejich bodový přínos, jelikož všem třem se v uplynulém měsíci nesmírně dařilo. Dohromady úspěšná trojice nastřílela do branek soupeřů 15 gólů a připsala si celkem 14 asistencí.

Motorák, který až do středy 16. ledna od vás získá nejvíce hlasů, bude hostem rozhovoru s čtenáři. Jejich zajímavé dotazy vybere Budějcká Drbna a hráči je položí. Autor nejlepší otázky získá vstupenky na prohlídku Budvaru, hráč potom pětilitrový soudek lahodného piva Budweiser Budvar. Společné předání cen proběhne na ledě Budvar arény během některého z domácích zápasů.

#8 Václav Karabáček

Listopadový příchod dvaadvacetiletého pravého křídla, jenž v roce 2018 absolvoval kemp reprezentačního áčka, můžeme považovat za skvělý počin vedení Motoru. Vicemistr světa do 18 let a útočník, který byl draftován do NHL ve druhém kole Buffalem, se blýskl hned šesti vstřelenými brankami. V součtu s dalšími pěti asistencemi byl Václav Karabáček v prosinci nejlépe bodujícím Motorákem, navíc během předvánočního šlágru s Kladnem se mu podařilo nasázet hattrick.

#14 Jakub Babka

Na začátku prosince svedli Jihočeši na svém ledě divokou přestřelku s Benátkami nad Jizerou. Zápas nakonec vyhráli po nájezdech díky Václavu Karabáčkovi v poměru 7:6. Do individuálních statistik se skvělým počinem zapsal Jakub Babka, jenž svým spoluhráčům přihrál hned na pět gólů. K tomu v dalších zápasech přidal ještě navíc tři branky a další dvě asistence, a tak jeho nominace na Motoráka měsíce prosince je zcela oprávněná.

#12 Pavel Pýcha

Nejlépe střílejícím a zároveň nejproduktivnějším obráncem českobudějovického Motoru je Pavel Pýcha. Svou úctyhodnou bilanci výrazně rozšířil zejména v prosinci, kdy rozvlnil síťku za soupeřovým gólmanem hned šestkrát. S celkovým ziskem 22 bodů (od začátku sezony) se navíc mohutně dotahuje na nejlepší pětku týmových útočníků. Čendo, klobouk dolů!

Kdo je podle vás Motorákem měsíce prosince?

Celkem hlasovalo1924 čtenářů

Štítky Motorák měsíce, anketa, Budějovický Budvar, Motor, Madeta Motor České Budějovice, Václav Karabáček, Pavel Pýcha, Budvar aréna, National Hockey League, Buffalo Sabres, Rytíři Kladno, HC Benátky nad Jizerou

Kdo je Motorákem měsíce prosince? Zapojte se do ankety  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.