Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Já se snad ještě obleču sám nebo zavolám Dvořákovi na Floridu, hodnotil zápas vytočený Prospal

Po pondělním prohraném zápase s Frýdkem Místkem nešetřil trenér Motoru kritikou. Velkým problémem jsou podle něj vstupy do třetin. Na tiskové konferenci dokonce "vtipkoval" o tom, že si snad ještě zahraje sám.

„Je to strašný, já už prostě nevím, koho bych našel, abych tam na první střídání dal. Já se snad ještě obleču sám nebo zavolám Dvořákovi, aby mi sem přišel odehrát první střídání,“ vtipkoval v rozčílení Prospal.  

Negativně ale nevidí Václav Prospal jen poslední zápas. „My prostě nehrajeme dobře posledních 14 dní. Ty vstupy a poslední minuty třetin, na tom tak záleží. Potřebuješ hráče, kteří chtějí puk, kteří chtějí udělat rozdíl. Začíná to vždycky u těch nejlepších. To, že máš zranění, že seš nemocný nebo někdo v sestavě chybí, je prostě normální. Tím si prochází každý mančaft,“ hodnotil Prospal.

ČTĚTE TAKÉ: Radek Dvořák je manažer i trenér a na Floridě vychovává hokejové talenty  

Dnes čeká hokejisty Českých Budějovic další venkovní zápas. Motor zajíždí na led nováčka z Poruby. První letošní vzájemné utkání jasně ovládl Motor. Po několika nevydařených zápasech bude chtít Motor domu přivézt tři body.

Foto Bramberka Nová

Štítky Motor, hokej, prohra, Václav Prospal, hodnocení, Radek Dvořák, Florida Panthers, Frýdek-Místek, Madeta Motor České Budějovice, HC RT Torax Poruba

VIDEO: Já se snad ještě obleču sám nebo zavolám Dvořákovi na Floridu, hodnotil zápas vytočený Prospal  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.