Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Motoru byly kontumovány dva zápasy

Na základě rozhodnutí sportovně technické komise ČSLH byly kontumovány zápasy Motoru v Kladně a v Ústí nad Labem ve prospěch domácích týmů v poměru 5:0. Důvodem je, že za českobudějovický tým nastoupil jeden starší hráč nad povolený limit.

Zápasy v Kladně a v Ústí nad Labem Motor vyhrál, ale body z nich nakonec mít nebude. „Snažíme se vždycky postavit tu nejlepší možnou sestavu, protože hrajeme na vítězství. To, že prostě přišla takováhle situace mě mrzí, je to holt všemi těmi pravidly, které tady máme. Dáváme mládí zelenou, musí hrát a tím, že jsem tam zařadil jen jednoho, padá ta chyba na mou hlavu," nehledal výmluvy Václav Prospal.

„Je to šest bodů, o které jsme přišli, a máme teď dvě možnosti. Buď se k tomu postavíme tak, že se budeme litovat, a nebo to použijeme jako motivaci, abychom se na první místo vrátili. Čeká nás pět těžkých zápasů, které budou následovat, a budeme chtít každý z nich vyhrát," dodal Prospal.

Tisková zpráva | Zdroj hcmotor.cz

Štítky Motor, hokej, zápas, prohra, Rytíři Kladno, HC Slovan Ústí nad Labem, Madeta Motor České Budějovice, Český svaz ledního hokeje, Václav Prospal

Motoru byly kontumovány dva zápasy  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.