Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Rok Pajič v Motoru končí, opce potvrzena Gilbertovi s Doktorem

Čas zkoušení vypršel. ČEZ Motor České Budějovice potvrdil dvěma hráčům, kteří v klubu působili na zkoušku, že v týmu budou pokračovat do konce sezony. Jde o Kanaďana Davida Gilberta a talentovaného odchovance Jakuba Doktora. Kádr naopak opustil útočník Rok Pajič, který neměl zájem o rozehrání v nižší soutěži či jiném týmu, a zvolil si raději vlastní cestu.

Rok Pajič nehrál kvůli zdravotním problémům utkání od února, a tak chtěli trenéři, aby se rozehrál několika zápasy v nižší soutěži, případně v jiném týmu Chance ligy. Poté by mohl zasáhnout i do zápasů Motoru. Hráč si po zvážení možností vybral svou vlastní cestu a v Motoru tak po čtyřech letech končí. Za jeho služby mu klub po 224 zápasech a 159 nasbíraných kanadských bodech děkuje a přeje hodně štěstí v dalším angažmá.

Dva hráči pak byli potvrzeni v Motoru do konce sezony. Momentálně nejlepší nahravač týmu David Gilbert se v posledních zápasech také rozstřílel a není tak divu, že s jeho službami trenéři počítají i nadále. Talentovaný jedenadvacetiletý Jakub Doktor si místo v základní sestavě vybojoval taktéž. Jeho doménou jsou kromě jiného úspěšná oslabení a i on je potvrzením trendu, kdy Motor dává velké příležitosti vlastním odchovancům.

„Oba přesvědčili trenéry o svém přínosu pro tým, a tak jsme jim potvrdili opce do konce sezony," vysvětlil generální manažer Stanislav Bednařík.

Tisková zpráva | Zdroj hcmotor.cz

Štítky Motor, hokej, novinky, hráči, David Gilbert, Rok Pajič, Madeta Motor České Budějovice, trenér, 1. česká hokejová liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rok Pajič v Motoru končí, opce potvrzena Gilbertovi s Doktorem  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.