Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

VIDEO: Dračice předvedly, jak v Budějcích ženy válí s pukem a hokejkou. Kralovaly turnaji

Čtrnáct vstřelených gólů a pouhé tři inkasované. Dvě výhry a jedna remíza. Takovou statistikou se mohou pyšnit hokejistky HC Dračice České Budějovice. Plichta hráčky sice trošku mrzela, ale v momentě, kdy bylo jasné, že jim cestu ke zlatu při mezinárodním turnaji nezhatí, byla zapomenuta. Dračice pak šťastně zvedly nad hlavy pohár pro vítězky International Dragon 2018.

Mezinárodního ženského turnaje v ledním hokeji International Dragon 2018, který se uskutečnil v Hokejovém centru Pouzar, se zúčastnily celkem čtyři týmy, z USA, Dánska, Ruska a České republiky. Tu fantasticky reprezentovaly domácí Dračice.

„Hrálo se podle pravidel old-boys s povolenými golfovými střelami a systémem každý s každým, kdy o vítězi rozhodoval počet bodů a skóre z těchto zápasů," upřesnil hrací systém turnaje manažer Hokejového centra Pouzar Jan Mojžíš.

Konečné pořadí týmů: 1. HC Dračice ČB (Česká republika) 2. Hvidovre (Dánsko) 3. The women of winter(Chicago, USA) 4. Groza (Petrohrad, Rusko)

Po nelítostných bitvách o každý puk i každou píď ledové plochy vítěznou trofej zaslouženě získal domácí tým HC Dračice České Budějovice.

Pořadatelé odměnili hodnotnými cenami nejen týmové výkony, ale i ty individuální. Cenu pro nejužitečnější hráčku získala Martina Šimková z týmu HC Dračice. Nejlepší golmankou byla vyhlášena Anna Friis z dánského týmu Hvidovre.

Autoři | Foto Hokejové centrum Pouzar

Štítky hokej, turnaj, Dračice, žena, Pouzar, České Budějovice, Madeta Motor České Budějovice, USA, Rusko, Dánsko, Česko, Chicago Blackhawks, SKA Petrohrad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Dračice předvedly, jak v Budějcích ženy válí s pukem a hokejkou. Kralovaly turnaji  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.