Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Do Motoru se vrací Jiří Šimánek. Zatím na zkoušku

Neuvěřitelných 16 sezon bavil diváky v Českých Budějovicích. Jeho góly pomáhaly v nejslavnějších zápasech k návratu do extraligy i v bojích o medaile v nejvyšší soutěži. Jiří Šimánek se teď po pěti letech vrací domů.

„Jsme moc rádi, že Jirka kývnul na zkušební smlouvu, aby trenérům i fanouškům v přípravě dokázal, že má na to, aby Motoru pomohl a byl jeho platným hráčem,“ vysvětlil situaci kolem Šimánkova try-outu generální manažer Stanislav Bednařík.

Blafák do bekhendu by si mohl nechat patentovat, jeho šikovné ruce znají fandové po celé zemi. Jiří Šimánek je k tomu navíc jedním z nejúspěšnějších exekutorů nájezdů v historii klubu. Během šestnácti sezon v českobudějovickém dresu sehrál 727 zápasů, nastřílel 178 gólů a nasbíral 306 bodů a v tomto směru patří mezi desítku nejlepších hráčů v historii celého klubu.

„Možnost návratu do města, kde jsem odehrál tolik zápasů a kde jsem doma, je pro mě obrovskou motivací. Jsem rád, že mi trenér a vedení klubu dali šanci, abych jim dokázal, že pořád umím hrát hokej a mám týmu co dát,“ sděloval své první dojmy útočník, který si v kariéře připsal i 16 reprezentačních startů.

Jiří Šimánek se záhy připojí k týmu, který začal trénovat už i na ledě. Na konci léta pak bude rozhodnuto, jak jeho zkouška v Motoru definitivně dopadne.

Foto | Zdroj hcmotor.cz

Štítky hokej, Motor, Jiří Šimánek, tým, Madeta Motor České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Motoru se vrací Jiří Šimánek. Zatím na zkoušku  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.