Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Druhá hokejová liga začne i s Jihočechy 12. září. V prvním kole bude derby

Nově rozdělená třetí nejvyšší hokejová soutěž v Česku nabídne souboje ve čtyřech skupinách. Soutěž bude hrát i jihočeské trio HC Tábor, IHC Písek a HC David Servis České Budějovice.

Před novou sezonou došlo k reorganizaci soutěže a výsledkem je přerozdělení týmů do čtyř skupin. Ve čtyřkolovém systému se jihočeské trio utká se soupeři ve skupině Jih a dvoukolově s mužstvy ze skupiny Východ. Na jihu Čech se tak fanoušci mohou těšit nejen na vzájemná derby, ale i na souboje s neznámými soupeři.

Do skupiny byly zařazeny týmy: Šumperk, Opava, Nový Jičín, Kopřivnice, Hodonín, Valašské Meziříčí, Moravské Budějovice, Žďár nad Sázavou, Pelhřimov, Orlová a Havlíčkův Brod. Pikantní budou zápasy s ambiciózním Brodem či Hodonínem, který trénuje olympijský vítěz z Nagana Roman Čechmánek.

Soutěž začne 12. září a hned v prvním kole na sebe narazí v derby Tábor a David Servis. Ve třetím kole se bude hrát Tábor – Písek a ve čtvrtém Písek – David Servis. Základní část má 42 kol a skončí 27. února. Play-off začne nadcházející první březnovou sobotu a postoupí se něj čtyři nejlepší týmy z každé skupiny.

Ve skupině Sever – Střed budou hrát NED Hockey Nymburk, TJ SC Kolín, HC Klatovy, HC Děčín, HC Kobra Praha, HC Draci Bílina, HC Baník Sokolov, HC Řisuty, HC Letci Letňany, HC Trutnov, HC Vrchlabí, TJ HC Jablonec nad Nisou, HC Dvůr Králové nad Labem a Mostečtí lvi.

Štítky hokej, derby, druhá liga, soutěž, Madeta Motor České Budějovice, Česko, IHC KOMTERM Písek, HC Tábor, HC David Servis České Budějovice, Hodonín, Salith Šumperk, Havlíčkův Brod, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Druhá hokejová liga začne i s Jihočechy 12. září. V prvním kole bude derby  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.