Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

K mistrovskému titulu staršímu dorostu Motoru pogratulovala hejtmanka u společné večeře

Starším hokejovým dorostencům HC Motor České Budějovice, kteří letos vybojovali extraligový titul, při slavnostní společné večeři poděkovala za skvělou reprezentaci klubu, města i kraje, jihočeská hejtmanka Ivana Stráská. U setkání v budějcké Gerbeře nechyběli ani představitelé hokejového klubu.

„Šíříte dobré jméno Jihočeského kraje. A to doma i v zahraničí. Za to vám patří náš velký dík za skvělou reprezentaci,“ poděkovala úspěšným hokejovým mladíkům Motoru jihočeská hejtmanka Ivana Stráská.

Kromě vybojovaného extraligového mistrovského domácího titulu měla tak na mysli i utkání, které tým staršího dorostu sehrál při loňské návštěvě Jekatěrinburgu. „Kluci, přeji vám, aby se vám stejně tak dařilo i v budoucnu, k čemuž vám za kraj držíme palce,“ dodala hejtmanka. 

Autoři | Foto Radek Šíma

Štítky hokej, sport, starší dorostenci, Motor, večeře, hejtmanka, České Budějovice, Madeta Motor České Budějovice, Ivana Stráská, Avtomobilist Jekatěrinburg, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

K mistrovskému titulu staršímu dorostu Motoru pogratulovala hejtmanka u společné večeře  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.