Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

CO VY NA TO? Jaké šance mají čeští hokejisté na mistrovství světa?

Mistrovstvím světa v ledním hokeji žije mnoho domácností. Po večerech se od sousedů ozývají oslavné pokřiky po každém gólu, který vstřelí český tým. Ptala jsem se proto, jaké šance mají podle dotazovaných hokejoví reprezentanti na získání medaile a kdo je jejich oblíbeným hráčem.

Tereza Pečinková, České Budějovice


Když na to je čas, tak hokej sleduju. Zhruba vím, jak kdo vede. Jestliže budeme hrát na nájezdy, tak možná medaile bude, ale jinak nevím. Já je na medaili moc nevidím, jsem takový negativní člověk, takže spíš ne. Nejradši mám brankáře.

David Šiman, Praha


Tým je mladý, a když to vyjde a přijedou posily, tak by to na medaili bylo. Uvidíme, jestli se dostnou do čtvrtfinále, ale snad ano. Potom se uvidí, jestli jim to v semíčku půjde, ale myslím si, že na finále mít asi nebudou. Tam jsou týmy hodně dobré jako Švédsko, Rusko, ale i Amerika... Už na olympiádě se mi líbilo, jak chytal Francouz. Teď hraje dobře Nečaš a Jaškin. A jestli přijede Krejčí s Pastrňákem, tak ti budou taky určitě dobří.

Jiří Morava, Pelhřimov


Šance máme dobré. Když se budou kluci snažit, tak bychom medaili získat mohli. Jestli přijede David Pastrňák, tak ten. A Martin Nečas.

Hana Rybáčková, České Budějovice

Myslím, že šanci na medaili máme. Můj oblíbený hokejista je Jaškin, ale i Gudas hraje dobře.

S jakým názorem nejvíc souhlasíte?

Celkem hlasovalo96 čtenářů

Štítky anketa, hokej, mistrovství světa, České Budějovice, Mistrovství světa v ledním hokeji, Madeta Motor České Budějovice, David Pastrňák, olympijské hry, Praha, hokejista, Rusko, Švédsko, Martin Nečas, Jiří Morava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CO VY NA TO? Jaké šance mají čeští hokejisté na mistrovství světa?  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.