Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Budějcký Motor v letní přípravě vyzkouší několik hráčů, mezi nimi i útočníka Vladimíra Škodu

Nový trenér ČEZ Motor České Budějovice Václav Prospal zavádí do skládání hokejového kádru nový prvek. Novinkou budou například kontrakty na zkoušku, neboli try-outy. Na ty přichází do letní přípravy hned pětice vesměs mladých hokejistů, mezi nimi ale i zkušený útočník Vladimír Škoda. Dalšími zkoušenými hráči budou loňští junioři Jakub Doktor, Jakub Káník, Milan Dančišin, Stanislav Dosek a Daniel Dudáček a není vyloučeno, že přibudou ještě další.

Urostlí hokejoví beci Dosek s Dudáčkem, šikovní forvardi Jakub Doktor, Milan Dančišin a Jakub Káník, ale i zosobněná zkušenost a buldočí zarputilost v podání útočníka Vladimíra Škody. Do letní přípravy s A týmem budějckého Motoru vstupují tito hráči s tím, že o kontrakt na celou sezonu musí ještě zabojovat.

„Po dohodě s trenérem jsme přistoupili k tomu, že zejména mladým hráčům dáme šanci, aby si vybojovali místo v kádru. Vzhledem k tomu, že juniorská kategorie byla o rok věkově snížena, tak už nebudou moci nastupovat v juniorce a jediná možnost, jak zůstat v Motoru, je vybojovat si místo mezi dospělými,“ vysvětluje situaci kolem zkušebních smluv generální manažer hokejového klubu ČEZ Motor České Budějovice Stanislav Bednařík.

Poněkud jiná je situace Vladimíra Škody. Ten v uplynulé sezoně hrál na Slovensku za Nové Zámky, má ale velký zájem vybojovat si místo v mateřském týmu. „Vláďa Škoda samozřejmě není žádným neznámým hráčem, ale nový kouč chce vidět, jak vypadá jeho momentální výkonnost, proto jsme se dohodli na try-outu a během léta vyhodnotíme, zda spolupráce bude pokračovat,“ dodal k návratu čtyřiatřicetiletého centra Stanislav Bednařík.

Tisková zpráva | Zdroj hcmotor.cz

Štítky hokej, sport, Motor, try-out, kontrakt, zkouška, hráč, trenér, kádr, České Budějovice, Vladimír Škoda, Madeta Motor České Budějovice, Václav Prospal, HC Škoda Plzeň, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcký Motor v letní přípravě vyzkouší několik hráčů, mezi nimi i útočníka Vladimíra Škodu  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.