Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Hokejoví čtvrťáci bojují v Budějcích o co nejlepší umístění v turnaji Jiřího Novotného

Pět týmů desetiletých hokejových nadějí nejen z jižních Čech bojuje ode dneška, pátku 13. dubna, na ledě Hokejového centra Pouzar v Českých Budějovicích o co nejlepší umístění při čtvrtém ročníku turnaje Jiřího Novotného. Vítěz klání bude znám zítra, v sobotu 14. dubna odpoledne.

Domácí HC Lvi 2009, Mountfield Hradec Králové, TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí, HC Motor České Budějovice a HC Třemošná. To jsou hokejové kluby, které vyslaly do jihočeského krajského města své desetileté naděje, aby bojovaly o co nejlepší umístění při čtvrtém ročníku turnaje Jiřího Novotného. Jeho dějištěm je od dneška, pátku 13. dubna, Hokejové centrum Pouzar a k vidění jsou nelítostné bitvy hokejových čtvrťáků.

Turnaj vyvrcholí zítra, v sobotu 14. dubna, kdy od 10:50 hodin bude pokračovat dalšími zápasy. Kdo se stane králem turnaje, bude jasné v 17:10 hodin. To je na programu vyhlášení výsledků klání a předání cen. 

Autoři | Foto HC Pouzar

Štítky sport, hokej, turnaj, Hokejové centrum Pouzar, čtvrťák, Jiří Novotný, České Budějovice, Madeta Motor České Budějovice, Jihočeský kraj, Mountfield Hradec Králové, Veselí nad Lužnicí, Třemošná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejoví čtvrťáci bojují v Budějcích o co nejlepší umístění v turnaji Jiřího Novotného  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.