Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jarní turnaj mladých hokejistů se vydařil

O hokejové turnaje pro mladé nadějné hokejisty není v Hokejovém centru Pouzar v Českých Budějovicích ani na konci sezóny nouze. Dvoudenní turnaj Spring cup Jaroslava Pouzara odehráli hokejisté narození v roce 2007 v sobotu 31. března a neděli 1. dubna.

Týmy se utkaly systémem každý s každým a všechna utkání se hrála v patnáctiminutových třetinách. Turnaj se odehrával v přátelském duchu, ale nechyběla zdravá rivalita mezi týmy. V zápasech nebyla nouze o napínavé akce, zajímavé momenty a drobné šarvátky. Celý turnaj se bylo na co koukat. Ve všech deseti zápasech padlo neuvěřitelných 106 branek.

V průběhu celého turnaje byli pečlivě vybírání i nejlepší obránce, gólman a střelec. Tato individuální ocenění si nakonec odnesli obránce Filip Blažek (HC Střelci Jindřichův Hradec), gólman Jozef Paják (HC Poděbrady) a střelec Václav Nedorost (HC Motor) s jedenácti góly.

Na slavnostním vyhlášení nechyběl ani Jaroslav Pouzar, který předával poháry a medaile. Na závěr celý turnaj zhodnotil a poděkoval všem zúčastněným, divákům a sponzorům. „Vítězem je každý, kdo se turnaje zúčastnil. Nejdůležitější je, že si turnaj všichni užili a nikdo z hráčů se nezranil,“ jak říká hokejová legenda Jaroslav Pouzar.

Konečné pořadí týmů je následující. Na prvním místě se umístil tým HC Motor, druhé místo obsadil tým HC Poděbrady, třetí místo vybojovali HC Střelci Jindřichův Hradec, na čtvrtém místě se umístili domácí HC LVI 2009 a nakonec na pátém místě skončil HC Slavoj Český Krumlov. Celý turnaj se nesl v přátelské atmosféře a po celou dobu panovala dobrá nálada.

Tisková zpráva

Štítky hokej, Hokejové centrum Pouzar, hokejista, Jaroslav Pouzar, Madeta Motor České Budějovice, HC Poděbrady, Jindřichův Hradec, Václav Nedorost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jarní turnaj mladých hokejistů se vydařil  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.