Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Budvar aréna hostí hokejový souboj univerzit

Hokejová horečka propukla v Budějcích naplno a po zápase Motoru ve WSM lize se fanoušci těší i na třetí souboj českobudějovických vysokých škol. Zápas mezi Jihočeskou univerzitou a Vysokou školou technickou a ekonomickou začne zítra, ve středu 21. března, v 18:00 hodin.

Výběry Jihočeské Univerzity a Vysoké školy technické a ekonomické (VŠTE) se utkají na ledě českobudějovické Budvar arény už potřetí v řadě. V prvním ročníku se radovali z vítězství hokejisté Jihočeské univerzity, loni vyhráli reprezentanti VŠTE.

Souboj, který budou moderovat Matyáš Palkovič a Milan Džuba, a který letos zpestří krasobruslaři, je v Budějcích populární. V předchozích dvou letech dorazilo na zápas vždy kolem 2500 lidí a organizátoři klání i letos očekávají slušnou návštěvu  „Přijďte a fanděte svým favoritům, kamarádům, spolužákům, či snad synům. Takže nezapomeňte bubny, pokřiky, loga univerzit a hlavně sportovního ducha a fanděte z plných sil," zvou na hokejový souboj pořadatelé ze SuJu, Studentské unie Jihočeské Univerzity a Studentská unie VŠTE.

Ti zároveň připomínají, že hokejem v Budvar aréně to ale ve středu 21. března rozhodně nekončí Ba naopak, tam to začne. „Po hokeji se s námi můžete přesunout do Klubu K2 hned vedle na Sokoláku a pořádně i s hráči oslavit výhru, nebo zmírnit žal z prohry. Ať to bude jedno, či druhé, tak jen doufáme, že čistě a sportovně i s druhou stranou," podotýkají organizátoři. 
 

Štítky sport, hokej, Jihočeská univerzita, souboj, VŠTE, Budvar aréna, vysoká škola, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, České Budějovice, Madeta Motor České Budějovice, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, univerzita, Džuba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budvar aréna hostí hokejový souboj univerzit  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.