Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Motor uspořádal seminář pro rodiče hráčů

Vedení hokejového klubu ČEZ Motor České Budějovice uspořádalo minulý týden seminář pro rodiče malých motoráků. Přednášku, která představila projekt „Jdeme správnou cestou“, navštívilo přes 120 lidí.

Rodiče si vyslechli čtyři představitele klubu - generálního manažera Stanislava Bednaříka, manažera mládeže Jaroslava Lišku, hlavního metodika klubu Petra Míška a také trenéra A-týmu a uznávaného psychologa Mariana Jelínka.

Po úvodním videu seznámil generální manažer klubu Stanislav Bednařík přítomné posluchače se strukturou klubu. Poté přenechal slovo manažerovi mládeže Jaroslavu Liškovi, jenž na Stanislava Bednaříka navázal a hovořil o trenérské radě a o projektech mládeže.

Například i o Development programu Aleše Kotalíka, který zahrnuje speciální tréninky pro ty nejlepší mladé hokejisty. Slovo si následně převzal hlavní metodik klubu Petr Míšek, který seznámil rodiče s novou moderní metodikou tréninků.

Závěrečné slovo poté měl trenér A-týmu Marian Jelínek, jehož přednáška byla nejdelší. Hovořil nejen o hokeji, ale o vrcholovém sportu jako takovém a o tom, jak sportovci myslí. Také seznámil rodiče s tím, jak dětem zvýšit sebevědomí a zejména jak je motivovat.

Po přednáškách byl prostor pro diskuzi, rodiče se o dění v klubu živě zajímali a žádná jejich otázka nezůstala bez odpovědi.

Tisková zpráva

Štítky ČEZ Motor České Budějovice, hokej, seminář, rodiče, přednáška, Madeta Motor České Budějovice, Marian Jelínek, Petr Míšek, Jaroslav Liška, Aleš Kotalík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor uspořádal seminář pro rodiče hráčů  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.