Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Hokejovém centru Pouzar vyhrálo Veselí nad Lužnicí vánoční turnaj O pohár města

Dvoudenní vánoční turnaj pro mladé nadějné hokejisty narozené v roce 2008 – turnaj Jaroslava Pouzara O pohár města České Budějovice - nabídl souboje pěti týmů. Budějce reprezentovali hráči Lvů a Motoru.

Do turnaje nastoupily týmy HC Orlíci Uničov, HCM Warrior Brno, Motor České Budějovice, HC LVI 2009 a TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí,“ uvedla za pořadatelský tým Michaela Robová.

Zápasy nabídly spoustu soubojů i pěkných akcí. Dohromady v deseti zápasech bylo vstřeleno 107 branek. „O vítězi se rozhodovalo až do posledního zápasu. Cenu pro první místo vybojovali hráči Veselí nad Lužnicí, druhý byl Uničov a třetí domácí tým HC LVI,“ dodala dále Robová s tím, že Motor skončil čtvrtý a na pátém místě byli hráči Brna.

Nejlepším obráncem turnaje se stal člen vítězného mužstva Matyáš Schmied, cenu pro nejlepšího brankáře si odnesl Vojtěch Jelínek z Motoru a Šimon Žovinec z Uničova byl nejlepší střelec. Na slavnostním vyhlášení nechyběl ani Jaroslav Pouzar, který předával poháry a medaile.

Autoři | Foto Jindra Řeháčková | Zdroj s využitím TZ

Štítky Hokejové centrum Pouzar, turnaj, mládež, 2008, Veselí nad Lužnicí, Jaroslav Pouzar, Madeta Motor České Budějovice, Uničov, HCM Warrior Brno, FC Zbrojovka Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Hokejovém centru Pouzar vyhrálo Veselí nad Lužnicí vánoční turnaj O pohár města  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.