Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Motor podpoří Centrum Arpida. Před dražbou bude hrát ve speciálních dresech

Těsně před Vánocemi odehrají hokejisté ČEZ Motor České Budějovice utkání s Prostějovem v duchu podpory budějckého Centra Arpida. Hrané dresy se budou dražit.

Centrum Arpida poskytuje přes 24 let pomoc rodinám pečujícím o děti, mladistvé a mladé dospělé osoby s tělesným a kombinovaným postižením. Naopak Arpidě pomohou těsně před Vánocemi hokejisté ČEZ Motor České Budějovice.

V rámci 31. kola WSM ligy odehrají Jihočeši první třetinu s LHK Jestřábi Prostějov ve speciálních dresech, které po utkání půjdou do online dražby. Zápas je na programu v pondělí 18. prosince od 17:30. Pro diváky bude znovu lákadlem sledovat v dresu soupeře exbudějovického Tomáše Nouzu.

Patronem projektu je herec a režisér Jiří Mádl. Společně s ním budou moci diváci zápasu originálním způsobem přímo na místě přispět Arpidě na její potřebné projekty. Na designu motoráckých „Arpida“ dresů se podílely i samy děti z Arpidy,“ uvedl za Centrum Arpida Ondřej Hellebrant.

Štítky ČEZ Motor České Budějovice, hokej, WSM liga, Prostějov, Tomáš Nouza, Centrum Arpida, Madeta Motor České Budějovice, LHK Jestřábi Prostějov, Vánoce, Jiří Mádl, dražba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor podpoří Centrum Arpida. Před dražbou bude hrát ve speciálních dresech  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.