Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Motoru končí Guman, Walker, Škoda, Vak, Hřebejk, Mazanec a Fronk

Vedení hokejového klubu ČEZ Motor České Budějovice odtajnilo první pohyby v kádru pro sezonu 2017/2018. Na jihu Čech bude pokračovat kompletní první lajna Chovan - Pajič - Čermák.

Už během sezony jsme podepsali některé hráče, nebo jejich kontrakt byl víceletý. V Motoru mají platné smlouvy Kváča, Patera, Fillman, Pavlin, Pýcha, Vráblík, Květoň, Dostálek a Šulek. Ihned po sezoně jsme si pak s trenéry a zbytkem vedení sedli a řešili budoucnost jednotlivých hokejistů. Některá jednání pokračují, ale jisté je, že v Motoru budou nadále působit i útočníci Michal Chovan, Rok Pajič a Miloslav Čermák,“ řekl generální manažer klubu Stanislav Bednařík.

Naopak v nové sezoně již nebudou nosit dres Motoru Guman, který ukončil kontrakt a kvůli zranění ani Ben Walker. Podle informací z klubu nebyla nabídnuta smlouva pětici Škoda, Vak, Hřebejk, Mazanec a Fronk. „Zejména Vak, Hřebejk a Škoda jsou hráči, kteří v Českých Budějovicích v minulosti odvedli cenné služby, za které se jim sluší poděkovat, ale musíme se dívat dopředu a představy trenérů se zkrátka ubírají jiným směrem,“ odůvodnil změny Bednařík s tím, že na odchodu jsou i hráči, co byli na hostování v jiných klubech či nižší soutěži - Marek, Točík, Spáčil a Žáček. Na odchody bude klub reagovat novými tvářemi, ale v současné době není žádná smlouva podepsaná.

Štítky Ben Walker, Rok Pajič, Michal Chovan, Miloslav Čermák, Madeta Motor České Budějovice, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Motoru končí Guman, Walker, Škoda, Vak, Hřebejk, Mazanec a Fronk  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.