Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Motor hlásí další posilu! Přichází Miloslav Čermák

Vedení českobudějovického Motoru pokračuje s tvorbou kádru pro další sezonu. Dalším členem by měl být také Miloslav Čermák, který na jih Čech míří z pražské Slavie. „Definitivně jeho příchod dotáhneme až po svazové konferenci, kde by měl být schválen nový přestupní řád, ale předjednáno je, že přijde na roční hostování,“ objasnil situaci generální manažer Stanislav Bednařík. Čermák už se dokonce zapojil do tréninkového procesu a s týmem také odcestuje na plánované soustředění.

Hráč, který v loňské sezoně oblékal sešívaný dres, nasbíral celkem 53 bodů za 27 branek a 26 asistencí. Čermákovi je 29 let a má za sebou velké zkušenosti z české extraligy, ale také z druhé nejvyšší české soutěže. Havlíčkobrodský rodák již zažil postup ze 2. ligy, rovněž má na svém kontě extraligový titul z roku 2008. „Je to odolný typ hráče, který se dokáže prosadit na brankovišti a podpořit tým i bodově,“ řekl k jeho příchodu Bednařík.

„Jsem moc rád za to, že nabídka z Českých Budějovic přišla. Chodí tady neuvěřitelné návštěvy, na to se těším úplně nejvíc, až nás požene naplněná hala. Ambice tady jsou také ty nejvyšší, takže to pro mě byla jednoznačná volba,“ sdělil své dojmy útočník, jenž má na svém kontě přes 350 zápasů a přes 100 gólů v druhé nejvyšší soutěži.

Autoři | Foto hcmotor.cz

Štítky Miloslav Čermák, Česko, Extraliga ledního hokeje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor hlásí další posilu! Přichází Miloslav Čermák  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.