Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Motor se 1. dubna rozloučí se svými fanoušky exhibičním utkáním

Ačkoliv letošní sezona Motoru skončila dřív, než si většina fanoušků přála, tak ani letos se nezapomene na tradiční rozlučku na ledě, která se odehrála i v předešlých dvou sezonách.

I letos tato tradice bude dodržena. Rozloučení s fanoušky proběhne 1. dubna od 17:30 v Budvar aréně. Sehraje se exhibiční utkání, ve kterém se představí hráči ČEZ Motor České Budějovice a některé legendy z let minulých. „Uvidíme, které legendy se po zimě dají dohromady, aby byly schopny sehrát exhibici. Předpokládám, že z vedení klubu budou mezi odvážnými Petr Sailer, Stanislav Bednařík a Aleš Kotalík, kteří jsou každý týden na ledě s veterány. Uvidíme, koho dalšího přemluví,“ odhalil část sestavy legend marketingový a PR ředitel Tomáš Kučera.

Vstup na utkání bude zdarma a během utkání budou probíhat také různé podpisové akce. Na konci se opět očekává shromáždění fanoušků v barvách Motoru přímo na ledové ploše.

Štítky Madeta Motor České Budějovice, Budvar aréna, Petr Sailer, Aleš Kotalík, Tomáš Kučera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor se 1. dubna rozloučí se svými fanoušky exhibičním utkáním  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.