Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

David Servis deklasoval Krumlov. Rozhodnuto bylo po první třetině

Rozdílem deseti gólů skončil první semifinálový zápas Krajské ligy v hokeji mezi HC David Servis a Slavojem Český Krumlov. Českobudějovický tým vyhrál 12:2.

O osudu utkání bylo rozhodnuto hned po první části, kterou v Hokejovém centru Pouzar vyhrál David Servis 7:0. „Krumlov po prvním dějství těžko hledal motivaci. Zápas byl rozhodnutý,“ potvrdil trenér David Servisu Jiří Fedur.

„Takto jednoznačný zápas jsem nečekal. Žádné mužstvo ale v sobě nenajde sílu, aby se dostalo ze sedmibrankové ztráty. Pro nás je to dobře, pro Krumlov kruté,“ dodal Fedur s tím, že i přes jednoznačný výsledek nechce připustit podcenení soupeře pro nedělní odvetu.

Utkání po třetinách 7:0, 2:1 a 3:1 nabídlo divákům 14 branek. Za domácí se dvakrát trefili Zdeněk Šperger, Rudolf Suchánek a Jiří Hanzal. Jeden gól dali Daniel Mikeš, David Nedorost, Petr Zich, Roman Šulčík, Lukáš Summerauer a Lukáš Vomela.

Český Krumlov, který skončil v základní části na třetím místě a ve čtvrtfinále přešel přes Humpolec, má do odvety nad čím přemýšlet. „Budou hrát doma, bude to těžší, ale myslím, že vyhrajeme a budeme se těšit na finále.“ Odveta začne za dva dny v 17:00.

Druhý semifinálový duel mezi TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí a HC Milevsko 2010 skončil vítězstvím domácího týmu 6:2. Odveta se hraje v Milevsku také v neděli od 17:00.

Autoři | Foto Štefan Haragal

Štítky David Servis, hokej, semifinále, Český Krumlov, Krajská liga, Rudolf Suchánek, Jiří Hanzal, HC Milevsko 2010, Lukáš Vomela

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

David Servis deklasoval Krumlov. Rozhodnuto bylo po první třetině  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.