Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Motorfans o Vánocích pojedou do Přerova. A plní druhý autobus

Budějčtí fanoušci hokejového ČEZ Motoru mohou mezi vánočními svátky vyrazit s fanklubem do Přerova, kde budou Jihočeši bojovat o další důležité body v honbě za návratem na čelo ligy. Zájem je velký - jeden autobus už je naplněný.

„Mám velkou radost, že nás pojede hodně. Chceme kluky podpořit v co největším počtu. Budou to potřebovat,“ ví šéf fanklubu Pavel Vágner. Přerovu se totiž na Motor daří. V prvním utkání Jihočechy porazil doma 2:0 a v Budvar Aréně pak vyhrál 2:1. Jelikož je Přerov nováček ligy a v historii se s ním Motor ještě neutkal, půjde v případě úspěchu o první získané body ze vzájemných zápasů.

Zápas se ve městě v Hornomoravském úvalu odehraje v pondělí 28. prosince a od Budvar Arény bude odjezd ve 12:00. „Utkání začne v 18 hodin. Neváhejte se přihlásit a pojeďte s námi,“ dodává Vágner. Pro fanklubáky a členy junior fanklubu je cena 100 korun. Pro děti do 15 let pak 200 korun a pro ostatní 350 korun. Vstupenky v ceně nejsou a k zakoupení budou samostatně na místě.

Utkání v Přerově bude navíc ve znamení boje proti rakovině. Domácí klub si připravil pro ženy a dívky vstup zdarma. Přerov táhne jedenadvacetiletý mladíček Vlastimil Dostálek, který má 33 kanadských bodů (jen o bod méně než má kapitán Motoru Josef Straka). V tabulce střelců je ale s 22 trefami v lize druhý. Třetí nejproduktivnější hráč je pak exbudějovický Roman Pšurný.

Motor sbírá velkou stíhací jízdou jednu výhru za druhou a čelo ligy už má v dosahu. Ještě před Přerovem ale hostí Třebíč. V Budvar Aréně se bude hrát v úterý 22. prosince od 17:30 a tradičně před utkáním můžete na Budějcké Drbně soutěžit o volné vstupenky.

Zájemci o výjezd do Přerova se mohou přihlásit na mail motorfans@email.cz. „Deadline přihlášek je v poledne 23. prosince,“ upřesnil šéf fanklubu.

Štítky Přerov, Vánoce, ČEZ, Budvar aréna, Josef Straka, Roman Pšurný, Vlastimil Dostálek, Hornomoravský úval

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorfans o Vánocích pojedou do Přerova. A plní druhý autobus  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.