Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Budvar Arénu si přijeli prohlédnout Číňané

V Číně chtějí postavit nový zimní stadion a budějcká hala by měla posloužit jako jedna z inspirací. Na jihočeskou inspekci přijel dnes spolu se zástupci Číny i šéftrenér Českého svazu ledního hokeje Slavomír Lener.

Do České republiky zavítal v těchto dnech předseda Čínského olympijského výboru a vedoucí Čínského úřadu sportu Liou Pcheng. V Česku je kvůli novým poznáním a inspiracím, které mají posloužit jak u plánovaných sportovních akcích, tak i stavbách. Vrcholem pak bude olympiáda v roce 2022, kterou Čína uspořádá.

„Čínská delegace si přijela prohlédnout Budvar Arénu, protože chtějí postavit nový zimní stadion. Vzal je sem šéftrenér svazu Slavomír Lener. Vím, že se byli podívat například v O2 areně a České Budějovice byly vybrané jako zástupce první ligy, řekl marketingový ředitel českobudějovického Motoru Tomáš Kučera.

Štítky Čína, Budvar aréna, Česko, Slavomír Lener, Český svaz ledního hokeje, olympijské hry, Madeta Motor České Budějovice, Tomáš Kučera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budvar Arénu si přijeli prohlédnout Číňané  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.