Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hokej

Nechceme pouze říct, že sezona byla dobrá. Chceme postoupit, říká nový kouč Motoru Stavjaňa

Antonín Stavjaňa bude od příští sezony novým mužem na střídačce budějckého Motoru. Aktuální slovenský mistr a dvojnásobný mistr světa podepsal s Motorem roční smlouvu a má s ním ty nejvyšší ambice. Co dalšího nám sympatický trenér prozradil, se...

Novým trenérem Motoru Antonín Stavjaňa

Jihočeský klub lovil trenéra ve velkých vodách. Svého nového kouče si vybral na Slovensku, a to dokonce u mistra z Nitry. Novým trenérem českobudějovických hokejistů bude od sezony 2016/2017 třiapadesátiletý Antonín Stavjaňa.

Turnaj Jiřího Novotného se v sobotu odehraje v Hokejovém Centru Pouzar

V sobotu se v Hokejovém Centru Pouzar uskuteční druhý ročník hokejového turnaje pro mladé hokejisty Jiří Novotný Cup. Turnaj je určen pro hokejisty ročníku 2008.

Kapitán Straka bude pokračovat v Motoru i další sezonu

Dlouho se na tento podpis čekalo. A fanoušci nejlepší jihočeského klubu se konečně dočkali. Josef Straka a ČEZ Motor České Budějovice se domluvili na dalším pokračování i v sezoně 2016/2017.

Motor pokračuje s tvorbou kádru. Tři hráči podepsali, tři pokračovat nebudou

O dalších pěti hráčích je jasno, jak to s nimi bude v následující sezoně. Smlouvu podepsali dva obránci a jeden útočník. Svými podpisy se upsali Motoru Jakub Babka, Dušan Žovinec a také hráč sezony Jakub Suchánek. Naopak smlouvu neměli zájem...

Dragon Cup - první hokejový turnaj žen už v sobotu v Hokejovém Centru Pouzar

Již tuto sobotu se v Hokejovém Centru Pouzar uskuteční první hokejový turnaj žen na jihu Čech - Dragon Cup. Začátek turnaje je v 10:45. Konec je plánován na 18:45.

Táborští hokejisté ani napodruhé nezdolali třineckou farmu. Příští sezónu odehrají opět ve druhé lize

Na led táborského zimního stadionu dorazil favorit a největší aspirant na postup z Frýdku-Místku. Pokud domácí chtěli mít alespoň teoretickou šanci na postup, museli svého soupeře porazit alespoň o tři góly. Nepovedlo se a postup si tak předčasně...

Radnice reaguje na výroky manažera Bednaříka: Dáváme kolem 15 milionů korun

Nejde o spor, ale dost možná o nechtěnou slovní přestřelku mezi generálním manažerem hokejistů ČEZ Motoru Stanislavem Bednaříkem s vedením města. Radnici se nelíbil výrok o podpoře podobné jako v jiných městech.

Motor prodloužil smlouvu s dalšími dvěma hráči. Pokračovat budou Kuchejda a Mucha

Vedení ČEZ Motor České Budějovice pokračuje s utvářením kádru pro příští sezonu. Poté, co v minulém týdnu zveřejnil klub hráče, u kterých uplatnil opční právo, přišel tentokrát čas na nové smlouvy. Prvními hráči, kteří podepsali nové kontrakty,...

Tábor padl v Jablonci, postup výše se vzdaluje

Pokud chtěli mít kohouti reálnou šanci na postup do WSM ligy, museli v předposledním zápase sezony bezpodmínečně zvítězit. To se ale bohužel nepovedlo. Výjezd do Jablonce byl problematický od samého začátku a ani konec nebyl pro Jihočechy šťastný.

Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.