Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hokej

SOUTĚŽ: Motor v dalším kole přivítá šestou Třebíč

Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice přivítají v dalším kole WSM ligy SK Horácká Slavia Třebíč. Po nezdarech s Kladnem a Jihlavou se náskok Motoru zmenšil. Cíl pro zápas s Třebíčí je tedy jasný - získat zpět větší náskok.

Motor povede i v sezoně 2017/2018 trenér Stavjaňa

Trenér Antonín Stavjaňa dokázal s hokejisty ČEZ Motor České Budějovice změnit herní projev, klub šlape a suverénně vede WSM ligu a navíc si získal i diváky. Proto došlo již nyní k dohodě a vedení klubu si pojistilo jeho služby i pro další sezonu.

Motor pustil zkušeného Zíba do Polska. Na jihu Čech neměl vytížení

Kvůli velké konkurenci v obranných řadách ČEZ Motor České Budějovice rozvázal veterán Lukáš Zíb s klubem smlouvu. Za větším herním vytížením odešel do mistra polské ligy - Cracovia Krakov.

Oslabený David Servis schytal od Žďáru desítku

V kádru hokejistů budějckého David Servisu pokračují problémy s poskládáním sestavy kvůli rozsáhlé marodce. V zápase 27. kola třetí nejvyšší soutěže toho dokonale využili hráči Žďáru nad Sázavou, kteří bez problémů vyhráli 10:3.

Čtyři zápasy = čtyři porážky. Motor znovu s Jihlavou prohrál

Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice prohráli na ledě jihlavské Dukly 1:2 po prodloužení. Zápas plný vyloučení, ale i krásných akcí, se nesl v duchu oslav jihlavského hokeje. Hrálo se v retro dresech.

Motor získal na střídavé starty píseckého útočníka Vlčka

Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice pojedou zítra do Jihlavy posíleni o útočníka Filipa Vlčka, který do Motoru přišel na střídavé starty z druholigového IHC Písek. „Kádr jsme rozšířili kvůli některým odchodům i z důvodu velké marodky,“ uvedl...

Budějcký Motor už zase šlape na plné obrátky. Sešívaní odjíždí roztrhaní

Hokejová WSM liga vstoupila do poslední čtvrtiny základní části zápasem mezi českobudějovickým ČEZ Motorem a Slavií Praha. Ze sobotní porážky s Kladnem na vlastním ledě se Jihočeši rychle otřepali a čtvrtý nejlepší tým soutěže udolali...

SOUTĚŽ: Myslivecký bál nabízí návštěvníkům nezaměnitelnou atmosféru

Tradiční Myslivecký bál s netradiční atmosférou. Tak ten se koná už v sobotu 14. ledna ve Společenském sále DK Metropol v Českých Budějovicích. Chybět nebude pravá myslivecká tombola, digitální střelnice a zvěřinové speciality v Restauraci...

SOUTĚŽ: Do Budvar arény míří další lákavý soupeř. Zítra přijede Slavia Praha

Tři těžké zápasy musí odehrát hokejisté ČEZ Motor České Budějovice během jednoho týdne. Po domácí prohře s Kladnem a před sobotním zápasem v Jihlavě se Jihočeši utkají zítra v Budvar aréně se Slavií Praha. Po odchodu Davida Kuchejdy se fanouškům...

Motor získal posilu do útoku. Na hostování přichází Fronk

Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice představí ve středečním utkání proti Slavii Praha novou tvář do ofenzivy. Do konce sezony přišel vyztužit formace Jiří Fronk, který se v zámoří potkal i s Benjaminem Walkerem.

Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.