Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Golfisté se minulou sobotu přenesli na Hluboké do slunného Španělska

Uplynulou sobotu se konal v Golf Resortu Hluboká turnaj, který byl v režii golfové restaurace La Cabaňa Golf Restaurant. Jak dopadl? Komu se dařilo nejlépe? Na to odpoví až následující řádky.

Celý turnaj se nesl v duchu španělské kultury a nechybělo ani speciální španělské menu. To zahrnovalo španělskou bagetu s jamon serano a rajčaty, valencijskou paellu, smažené kalamáříky či grundle, grilované maso a mnoho dalšího.

Zahájení začalo v 10 hodin a ujal se ho statutární ředitel Golf Resortu Hluboká Antonín Loužek. Turnaje se zúčastnilo celkem 57 hráčů a den se nesl ve znamení babího léta.

Na altáncích měli hráči připravené občerstvení - španělskou polévku. Po celý den se jim věnovaly i naše hostesky, které rozvážely nealkoholické a alkoholické nápoje. Hráči začali docházet kolem čtvrté hodiny odpoledne s příjemnou náladou, o kterou se postaralo nejen krásné počasí, ale i hřiště, které je v perfektním stavu. Po hře byl připraven speciální španělský raut a španělský DJ, který se postaral o tradiční i netradiční španělskou hudbu. 

V kategorii 54 - 22,1 zvítězil Ivo Šebesta a 1. místo v kategorii 0 - 22 zaujal Matyáš Melíšek, který se zároveň stal absolutním vítězem.

Vítězové se těšili ze speciálních cen, například z knihy Škoda nevařit: Kuchařka plná hudby, z poukazu od restaurace La Cabaña na degustační menu pro 2 osoby, z poukazu do vyhlášeného kadeřnictví v Českých Budějovicích Studio 21, z poukazu do kosmetického studia Lydia Visage a dalších cen.

Golf Resort Hluboká by vás rád pozval na některé blížící se turnaje - 3. října se koná Mistrovství veřejného hřiště nebo 4. října Pilsner Urquell Golf Open. Více informací naleznete na webových stránkách, nebo na facebookových stránkách.

Tisková zpráva

Štítky Španělsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Golfisté se minulou sobotu přenesli na Hluboké do slunného Španělska  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.