Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Minigolf, botanická zahrádka i nevšední podvodní svět. Funspot Lipno čeká na vaši návštěvu

PR článek

Léto klepe na dveře a s ním přichází i čas na plánování výletů. Ještě jste nikdy nehráli minigolf nad vodní hladinou? Je čas to napravit! Přijeďte si vychutnat rodinnou chvilku plnou pohody i poučení.

Nepřijedeš – nezažiješ!

Je to tady! Koncem června je už všude cítit nevyhnutelná atmosféra přicházejícího léta a prázdnin. Začínáte přemýšlet, jak zabavit Vaše děti, kam vyrazit na první schůzku, teambuilding, nebo jak efektivně strávit víkend? Neváhejte a zvolte místo, kde najdete všechno, co potřebujete. Seznamte sebe i své děti nejen s tajemstvím místní flóry a fauny, ale užijte si především luxus ve znamení nezapomenutelného zážitku. Vybrat si můžete i to, jak svůj den strávíte.

A jak se na Funspotu zabavit? Adventure Minigolf nabízí jedinečný zážitek

Možností najdete nespočet. V nabídce je například Adventure minigolf, který slibuje aktivní odpočinek v originálním přírodním prostředí. Lipenský minigolf si Vás doslova podmaní. Hřiště se skládá z osmnácti jamek. Neotřelý terén, který je součástí botanické zahrady, je zárukou kvality i potěšení. Můžete si odpočinout prozkoumáním podvodního světa ryb, který je součástí sportoviště, a poznáte tak svět exotických i známých živočichů.

Hra je vhodná pro začátečníky, pokročilé, děti i starší jedince. Nebojte se a vyzkoušejte si sami na vlastní kůži, jak se stát přeborníkem v této zábavné hře.

Estetika i poznání - seznamte se s krásami botanické zahrádky

Součástí sportoviště je dokonalá botanická zahrádka nabízející úchvatný pohled na rostliny i živočichy. Speciální aplikace pro zvídavé oči návštěvníka, dechberoucí flóra a fauna – to je lipenská botanická zahrada.

Nechybí zde ani originální forma projekce ve večerních hodinách

Holografie. Novodobá forma prezentace zavítala i na naše území. Projekční systém umožňuje promítat obraz do volného prostoru. Především ve večerních hodinách můžete sami vyzkoušet a ocenit kouzlo výjimečné technologie, a zažít tak areál i trochu jinak než přes den.

Když vám budou docházet síly a energie, zachrání vás občerstvení

Po aktivním odpočinku je třeba načerpat síly. Na Funspotu se můžete dočkat specialit z grilu, výborné pizzy, oblíbených hamburgery a dalších jídel. Stačí si vybrat, na co máte chuť.

Jestliže nebudete mít stále dost, nic nekončí! Lipno nabízí další fůru jedinečných chvil. Můžete vyrazit do okolí, a nabrat ještě další zkušenosti a zážitky. Spojení relaxu, hry, poznání a chvil, na které budete s úsměvem vzpomínat – to je Funspot Lipno.

Štítky Funspot Lipno, zábava, minigolf, botanická zahrada, Lipno nad Vltavou, Vodní nádrž Lipno, návštěva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Minigolf, botanická zahrádka i nevšední podvodní svět. Funspot Lipno čeká na vaši návštěvu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.