Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Golfistka Vítů vyhrála mistrovství kadetek. V srpnu ji čeká těžší duel

Šestnáctiletá Jihočeška Gabriela Roberta Vítů pokračuje ve výborných výkonech a pomýšlí na úspěchy ve vyšší kategorii. Po neoficiálním mistrovství smíšených družstev se představí na mistrovství žen.

Na začátku července se Vítů ukázala na mistrovství Česka kadetek, které se konalo na Kunětické Hoře. Zahrála 72, 75 a 75 ran a zvítězila o 6 ran. Na stejné místo se Vítů vrátí i v srpnu, kdy se zde bude konat mezinárodní mistrovství žen ve hře na rány. Podle slov od jejího týmů má Gabriela za cíl zisk medaile.

Během jara se Vítů podívala i na dva turnaje profesionálek. Na prvním turnaji ve švýcarském Gamsu skončila po kolech 73 a 75 ran o jednu ránu za cutem. V červnu se konal turnaj stejné série na hřišti Casa Serena u Kutné Hory, kde s výkony 73 a 75 ran byla po dvou kolech na 37. místě. Možnost na ještě lepší umístění zmařil požár klubovny, kvůli kterému bylo finálové kolo zrušeno.

V současnosti je Vítů na na neoficiálním mistrovství Evropy smíšených družstev do 16 let v Norsku, kde se pokusí obhájit senzační vítězství českého týmu z minulého roku.

Autoři | Foto Pavel Dolejší

Štítky Gabriela Roberta Vítů, golf, mistrovství, Česko, Evropa, Kunětická hora, Norsko, Kutná Hora, Casa Serena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Golfistka Vítů vyhrála mistrovství kadetek. V srpnu ji čeká těžší duel  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.