Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pavel Kučera: „Mám si hledat nové angažmá!“

Působení gólmanské opory Pavla Kučery v českobudějovickém Dynamu se blíží ke konci. Budějcké Drbně se podařilo získat exkluzivní vyjádření oblíbence početné řady fanoušků jihočeského mužstva, který oficiálně přiznal, že si má na pokyn vedení klubu hledat nové angažmá.

„Vůbec netuším, co bude dál s mojí kariérou. Bylo mi jen oznámeno, ať si hledám nové angažmá. Je to všechno strašně divné a nečekané. Já jsem pro Dynamo za čtyři roky udělal to, co žádný jiný fotbalista za posledních deset let. Ještě před dvěma měsíci, když jsem byl členem širší reprezentace, mi na klubu děkovali, jak jsou rádi, že mě mají. Hlavně vím, že lidi mě uznávají a mají rádi. A teď asi nechápou, co se děje. Nyní jsem ještě hráčem Dynama, a proto se zdržím dalšího komentáře. Opravdu nechápu, proč jsem v takhle těžké situaci od týmu odstavený,“ řekl v pondělí po obědě Budějcké Drbně Pavel Kučera.

Tímto tvrzením navazujeme na páteční vyjádření Radima Šupky, výkonného ředitele Dynama České Budějovice. Budějcké Drbně se zároveň podařilo získat od Pavla Kučery příslib, že po přestupovém termínu se bude ochoten k situaci v Dynamu vyjádřit podrobněji.

Štítky Pavel Kučera, SK Dynamo České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bezedný Frank

Tak jsem zvědavej na tu hvězdu z Chelsea!

Pondělí, 19. září 2011, 15:32Odpovědět

Hawky

Tak to je škoda. Dlouho tu nebyl tak dobrý brankář....

Pondělí, 19. září 2011, 15:18Odpovědět

Pavel Kučera: „Mám si hledat nové angažmá!“  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.