Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Juniorka opět vyhrála, Lišov zaskočil Dobrou Vodu

O uplynulém víkendu se dařilo oběma mužstvům Dynama. Prvoligové áčko vyhrálo existenční zápas o šest bodů s Příbramí, rezerva snad už definitivně prolomila středeční porážkou béčka Liberce šňůru bez vítězství a v sobotu udolala ve druhém domácím duelu v řadě také českolipský Arsenal.

V krajském přeboru mužů uspěly jen týmy Jankova a Hluboké, které stíhají průběžně třetí Český Krumlov. Na ten nestačil neustále se trápící Týn nad Vltavou, jemuž neprospěla – jak se zdá – ani výměna trenéra.

Překvapivý výsledek se zrodil v B skupině I. A třídy, kde Lišov porazil silnou Dobrou Vodu. Toho využily Hrdějovice a posunuly se v tabulce už na třetí příčku. Zachraňující se kamenoújezdský Sokol nedokázal proti Lokomotivě České Budějovice vybojovat víc než remízu a od čtrnáctých Čtyř Dvorů ho dělí stále rozdíl pěti bodů.

Souhrn výsledků

I. liga – 25. kolo: Dynamo – Příbram 3:0 (1:0)
Česká fotbalová liga – 24. kolo: Dynamo B – Česká Lípa 2:0 (2:0)
Fincentrum krajský přebor – 22. kolo: Roudné – Veselí 2:3 (1:3), Jankov – Dražice 3:1 (0:1), Prachatice – Hluboká 1:2 (1:2), Český Krumlov – Týn 3:1 (0:1)
I. A třída sk. A – 18. kolo: Vodňany – Dříteň 2:0 (1:0), Katovice – Zliv 5:0 (2:0), Čimelice – Olešník 2:0 (0:0)
I. A třída sk. B – 18. kolo: Dobrá Voda – Lišov 1:2 (0:0), Hrdějovice – Čtyři Dvory 3:2 (2:1), Bavorovice – Rudolfov 2:2 (1:0), Kamenný Újezd – Lokomotiva České Budějovice 1:1 (1:1), Borovany – Slavia České Budějovice 0:4 (0:3)

autor: Pavel Kacerovský

Štítky Lišov, Dobrá voda, a.s., Arsenal FC, Příbram, Liberec, krajský přebor, České Budějovice, Český Krumlov, Hrdějovice, Fincentrum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Juniorka opět vyhrála, Lišov zaskočil Dobrou Vodu  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.