Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dynamo slaví! Zápas s Jihlavou bude zdarma a v historických dresech

Přestože se Jihočechům nepovedl vstup do jarní části Synot ligy, vedení klubu tím v žádném případě nechce nechat zkazit oslavy 110. výročí od založení klubu. Budějcké Dynamo začalo psát svou historii 9. března 1905, a tak právě další utkání nejvyšší soutěže proti Vysočině Jihlava bude věnované tomuto jubileu.

Černobílí v něm v sobotu od 17 hodin nastoupí v unikátní sadě retro dresů, která je této slávě věnována. Půjde o kopii těch, v nichž nastupovali první fotbalisté jihočeského týmu. Navíc budou úplně bez reklam, pouze s logem nejvyšší soutěže. Některé komplety poté půjdou do dražby.

Na takové události by vedení Dynama jistě rádo mělo plnější ochozy než obvykle. Speciálně tak bude vstupné na střetnutí zdarma. Stačí si jen na pokladnách vyzvednout vstupenku, díky které se návštěvník dostane na Střelecký ostrov. „Se vstupným zdarma jsme počítali ještě před prvním zápasem,“ říká PR manažer klubu Aleš Strouha.

Svůj bonus dostanou i permanentkáři. Ti si mohou před úvodním výkopem vyzvednout na sekretariátu jako dárek stolní kalendář věnovaný letošnímu výročí. V prodeji bude i limitovaný retro plakát za dvacetikorunu.

Utkáním s Jihlavou to ale nekončí. Květnový duel proti Dukle Praha bude poctou fotbalovým legendám klubu. České Budějovice jim tímto vzdají hold. Domácí rozlučka se sezonou, tedy zápas proti mistrovské Spartě, bude patřit nejmenším. Na děti bude čekat spousta soutěží, zábavný program a především plno sladkostí. Celé oslavy by měly skončit závěrem roku plesem Dynama.

Štítky SK Dynamo České Budějovice, FC Vysočina Jihlava, soutěž, 1. česká fotbalová liga, AC Sparta Praha, FK Dukla Praha, Střelecký ostrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo slaví! Zápas s Jihlavou bude zdarma a v historických dresech  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.