Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dynamo jedná o posilách, Kučera nejspíš zůstane

Zvýšený zájem fotbalových fanoušků o dění v českobudějovickém Dynamu donutil Budějckou Drbnu dále se zaobírat aktuálním děním v největším jihočeském klubu, proto ve středu kontaktovala jak zástupce klubu Radima Šupku, tak i brankáře Pavla Kučeru, jehož budoucnost v mužstvu je nejistá.

Pondělní vyjádření, které gólmanská opora Pavel Kučera poskytla exkluzivně Budějcké Drbně, vyvolalo mezi příznivci Dynama vlnu ohlasů, a tak jsme dali znovu možnost reagovat výkonnému řediteli klubu Radimu Šupkovi.

„Naše vyjádření z minulého týdne je stále stejné – Pavel Kučera má platnou smlouvu a je členem kádru. Pouze jsme v předchozích dnech angažovali dalšího gólmana a chytat budou dva nejlepší. Stále platí i fakt, že Pavel Kučera má nějaké soukromé problémy a dostal čas na to, aby si je nějakým způsobem vyřešil,“ potvrdil Radim Šupka svá páteční slova. Na tvrzení Pavla Kučery, že si má najít nové působiště, Šupka řekl: „Ano, dali jsme mu svolení hledat si jiné angažmá. Pokud ho ale nenajde, dál s ním počítáme. Pavla chápu, že je to pro něj nečekané. My jsme si to však společně vysvětlili a on sám situaci rozumí.“

Ve středu po obědě jsme se spojili také s Pavlem Kučerou, abychom zjistili, jak probíhají jeho jednání s ostatními kluby:„Nic se nezměnilo a nevím víc než vy. Sehnat angažmá po sedmi odehraných kolech není jednoduché, zvláště na postu brankáře. Znamená to tedy, že do zimy zůstanu v Dynamu, ale vůbec netuším, v jaké pozici,“ řekl Budějcké Drbně gólman Pavel Kučera.

Jelikož ve čtvrtek 22. září končí přestupní termín, nabízí se otázka, zda se Dynamo rozhodlo ještě nějak pozměnit svůj prvoligový kádr. „Nějaké změny určitě plánujeme, jelikož přestupní termín se chýlí ke konci. Nyní čekáme na vyjádření hráčů a klubů, každopádně něco by se stát mělo,“ uvedl Radim Šupka, ale jména konkrétních hráčů nesdělil. „Nechci nic prozrazovat. Některá jména, která zazněla v médiích, nejsou úplně nepravdivá. Je však zbytečné cokoliv komentovat, dokud to není podepsané. Veřejné prohlášení, že s někým jednáme, a ono by to zase nevyšlo, se zase může nějakým způsobem obrátit proti nám,“ uzavřel výkonný ředitel klubu.

Štítky Pavel Kučera, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo jedná o posilách, Kučera nejspíš zůstane  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.