Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dynamo bude hrát domácí zápasy v sobotu od 19 hodin

Vedení fotbalového klubu SK Dynamo České Budějovice se po letech rozhodlo změnit hrací den i čas domácích ligových zápasů. Od nové sezony budou Jihočeši nastupovat na Střeleckém ostrově v sobotu od 19 hodin, po přechodu na zimní čas o dvě hodiny dříve.

Prvním důvodem pro změnu je podle zástupců Dynama zvýšení atraktivity zápasů. Většina domácích utkání se bude hrát pod umělým osvětlením, což je pro fanoušky zajímavější.

Pro sobotu se Jihočeši rozhodli také pro to, aby předešli možným kolizím s hokejovými zápasy extraligového HC Mountfield. Přesunem hracího dne se fotbalisté vyhnout situacím, kdy museli nastupovat už od 14 nebo 15 hodin.

Sobotní termín je pro klub také výhodný díky tomu, že hráči, kteří nenastoupí v ligovém zápase, budou moci v neděli hrát za strakonickou farmu, a nebo za nově vzniklý juniorský tým.

Změna začátků domácích zápasů Dynama platí zatím pro podzimní část sezony 2012/2013. Po skončení první poloviny ligového ročníku vedení klubu novinku vyhodnotí a podle reakcí fanoušků a vlivu na návštěvnost se rozhodne, jaký hrací den zvolí pro jarní část sezony.

Napsal Petr Říha, Mediafax

Štítky HC Dynamo Pardubice, SK Dynamo České Budějovice, Střelecký ostrov, Mountfield Hradec Králové, Mediafax

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo bude hrát domácí zápasy v sobotu od 19 hodin  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.