Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Fotbalisté Dynama si ve čtvrtek zahrají malou kopanou se zákazníky prodejny Adidas

Zajímavou akci si připravilo vedení fotbalistů SK Dynamo České Budějovice na tento čtvrtek. Do prodejny sportovního oblečení Adidas v IGY vyrazí sedmička hráčů A-týmu, aby si zde od 16 do 18 hodin třeba zahrála malou kopanou se zákazníky, případně jim prodala nějaký kus oblečení.

Zdeněk Křížek, Jan Šimák, Éverson Alan de Lima, Aleš Dvořák, Pavel Novák, kapitán Petr Benát a překvapivě nejlepší střelec Dynama a nováček v týmu Jakub Hric. Tak přesně tihle fotbalisté „půjdou naproti“ svým fanouškům a zavítají 10. září do prodejny Adidas v IGY.

Na příznivce Dynama toho během dvou hodin čeká docela dost. Krom toho, že si své oblíbence budou moci nechat podepsat a vyfotit se s nimi, si s nimi přímo u prodejny zahrají fotbal na malé branky, získají dvacetiprocentní slevu na jakékoliv zboží z nové kolekce Adidas (permanentkáři mají 30% slevu na nákup celou sezonu) nebo si zakoupí vstupenku na domácí utkání s patnáctiprocentní slevou. V případě nákupu nad 500 korun získá zákazník poukaz na volný lístek na další domácí zápas s Ústím nad Labem. A to už za to stojí!

Štítky Adidas, SK Dynamo České Budějovice, fotbalista, malá kopaná, Jan Šimák, Zdeněk Křížek, Petr Benát, Pavel Novák, Lima, FK Ústí nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisté Dynama si ve čtvrtek zahrají malou kopanou se zákazníky prodejny Adidas  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.