Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Děti z dětských domovů si vyzkoušeli trénink s fotbalisty Dynama

Přibližně čtyřicet dětí se ve středu 16. října přijelo podívat na Střelecký ostrov, kde absolvovaly trénink A-týmu Dynama a poté si prohlédly zázemí stadionu. Na závěr nechybělo ani krátké setkání s hráči a následná autogramiáda.

Děti ze čtyř dětských domovů navštívily Střelecký ostrov. Na vlastní oči viděly trénink fotbalistů Dynama, jejich kabinu a veškeré zázemí stadionu. Po tréninku si pak na vlastní kůži okusily trávník, když nazuly kopačky a zastřílely si na brankáře Zdeňka Křížka. Ten pak ve VIP prostorech spolu s Jirkou Kladrubským, Tomášem Sivokem, Jardou Drobným a Petrem Javorkem absolvoval besedu a autogramiádu s dětmi.

„Děti si užily skvělé dopoledne a odnesly si spoustu dárků, které ani nečekaly,“ uvedl Pavla Vandasová za Nadační fond Jihočeské naděje, který návštěvu zprostředkoval. Zážitek z návštěvy fotbalistů Dynama si odvezly děti z dětských domovů v Žíchovci, Zvíkovského Podhradí u Písku, Horní Plané a Boršova nad Vltavou.

Autoři | Foto dynamocb.cz | Zdroj dynamocb.cz

Štítky dětský domov, Dynamo, fotbal, trénink, SK Dynamo České Budějovice, fotbalista, Střelecký ostrov, Tomáš Sivok, Zdeněk Křížek, Petr Javorek

Děti z dětských domovů si vyzkoušeli trénink s fotbalisty Dynama  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.