Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Budějovice v přípravě otočily zápas s Vlašimí, nastoupil Sivok

Fotbalisté Českých Budějovic ve třetím zápase letní přípravy na novou sezonu zvítězili po obratu nad druholigovou Vlašimí 3:1. Za nováčka nejvyšší soutěže poprvé po návratu ze zahraničí nastoupil odchovanec a bývalý reprezentační kapitán Tomáš Sivok, který zatím s Dynamem trénuje.

Pětatřicetiletý stoper odehrál první poločas a podepsal se pod úvodní inkasovaný gól, když po jeho faulu proměnila Vlašim penaltu. V druhé půli favorit skóre otočil, jednou se trefil i nejlepší střelec uplynulé sezony druhé ligy David Ledecký.

Proti druholigovému soupeři uspěli rovněž Bohemians 1905, kteří v úvodním zápase letní přípravy přestříleli Varnsdorf 3:2. Dvakrát skóroval David Puškáč. Slovácko vydřelo výhru 1:0 nad slovenskou druholigovou Skalicou až gólem Jana Kalabišky z předposlední minuty.

V úvodním utkání přípravného turnaje v Benátkách nad Jizerou vyhrála Mladá Boleslav nad Příbramí v penaltovém rozstřelu, když po 90 minutách skončil zápas 3:3. Za vítězný tým nastoupily čerstvé letní posily bývalý reprezentant Daniel Pudil a útočník Tomáš Wágner.

Autoři | Foto dynamocb.cz

Štítky Sport, fotbal, první, příprava, Vlašim, SK Dynamo České Budějovice, Tomáš Sivok, HC Dynamo Pardubice, Bohemians 1905, FK Varnsdorf, 1. FC Slovácko, David Ledecký, HC Benátky nad Jizerou, 1. FK Příbram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějovice v přípravě otočily zápas s Vlašimí, nastoupil Sivok  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.