Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ve Strunkovicích se v neděli představí tým hvězd, kopačky nazují i hokejisté Motoru

Strunkovický sportovní areál bude v neděli patřit fotbalu. Odehrají se dvě utkání. V prvním se domácím hráčům od 14 hodin postaví tým hokejistů HC Motor. Ve druhém zápase od 16 hodin se utká domácí stará garda proti týmu hvězd, složeného ze známých sportovců a umělců.

Fotbalový oddíl Blaník Strunkovice zve všechny příznivce dobrého fotbalu a dobré zábavy na neděli 16. června. Od půl druhé se otevře areál Blaníku a celé odpoledne bude patřit návštěvníkům.Pro ty, kteří přijdou s dětmi budou připraveny nafukovací atrakce a různé soutěže.Ve dvě hodiny už začne fotbalová exhbice a nastoupí A-tým Blaníku proti hokejistům Motoru.

V čtyři hodiny odpoledne pak proběhne hlavní zápas. V něm nastoupí Blaník +35 proti výběru Honzy Bergera. V týmu hostí je mnoho známých jmen a každý si tam jistě najde svého oblíbence. Jako trenér povede tým Luděk Sobota, čestný výkop bude mít Heidi Janků, která o poločase jistě zazpívá, stejně jako Standa Hložek. Zahrát do Strunkovic se chystají také Václav Vydra, Karel Vágner, Antonín Panenka, Karol Dobiaš, Jaroslav Šilhavý, Petr Rada, Radek Šírl a další.

Samozřejmostí je, že tak jako každoročně, část výtěžku poputuje na charitu s konkrétním příjemcem. Letos místní klub spojil síly s českobudějovickou Arpidou. Vše bude moderovat vynikající Zdeněk Žemlička, od kterého se dozvíte přímo na místě všechny detaily,úvodní hymnu přijede opět zazpívat Vráťa Kříž a jako vždy navodí slavnostní atmosféru.

Vstupné na celé odpoledne je 100 korun, děti do 15 ti let ho mají zdarma. Občerstvení bude dost pro všechny – tak se přijďte pobavit do Strunkovic na 11.ročník této akce,věříme že nebudete litovat.

Tisková zpráva

Štítky fotbal, benefice, Strunkovice, hokejista, Madeta Motor České Budějovice, Blaník, Jan Berger, Luděk Sobota, Heidi Janků, Stanislav Hložek, Antonín Panenka, Václav Vydra

Ve Strunkovicích se v neděli představí tým hvězd, kopačky nazují i hokejisté Motoru  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.