Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Osmou výhru v řadě bude chtít Dynamo urvat proti Pardubicím

Sedmkrát za sebou zvítězili českobudějovičtí fotbalisté v probíhajícím ročníku F:NL. Pokud chtějí přidat úspěch číslo osm, potřebují zlomit sedmizápasové čekání na vítězství ve vzájemných zápasech proti Pardubicím. Duel 21. kola začíná v neděli již ve 14:30 na Střeleckém ostrově.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA: SK Dynamo České Budějovice – FK Pardubice, neděle 7. března 14:30

Budějcká Drbna rozdává ve spolupráci s klubem 10 vstupenek, které si po dvou rozdělí pět výherců. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do zítřejší 9. hodiny následující otázku a čekat na slosování, které zveřejníme v článku.

Lístky si mohou výherci vyzvednout v informačním centru u hlavní brány stadionu Střeleckého ostrova v ulici Emila Pittera dvě hodiny před začátkem zápasu a musí se prokázat občanským průkazem.

Soutěž skončila! Vstupenky vyhráli Renata Pourová, Pavel Soukup, Martin Paulík, Jiřina Mlezivová, Tomáš Turčan. Gratulujeme!
Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Autoři | Foto dynamocb.cz | Zdroj dynamocb.cz

Štítky soutěž, Dynamo, fotbal, FK Pardubice, SK Dynamo České Budějovice, Střelecký ostrov, 2. česká fotbalová liga, Emil Pitter, Drbna.cz

SOUTĚŽ: Osmou výhru v řadě bude chtít Dynamo urvat proti Pardubicím  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.