Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Dynamo vyhrálo druhou ligu a těší se na Superpohár

Futsalové PCO Dynamo Č. Budějovice využilo v pátečním střetnutí s FC Malibu Mladá Boleslav hned první mečbol, který jim otevřel cestu mezi českou futsalovou elitu. K poslednímu duelu do Havlíčkova Brodu s Chotěboří už pojede jako jistý vítěz druhé ligy.

I v oslabené sestavě, bez legionářů Jasanského, Peterka a kanonýra Radoucha, se sebezapřením museli nastoupit zranění Benát s Pouzarem, si Dynamo před 250 diváky poradilo s šestým týmem druholigové tabulky 7:2 (2:1) a po jednoročním účinkování mohlo oslavovat postup do Varta futsal ligy.

„Jsme moc rádi, že jsme zpečetili postup na první pokus. Chtěli jsme slavit doma s našimi fanoušky. Skvělou sezonu zakončíme Superpohárem v domácím střetnutí za čtrnáct dní proti vítězi druhé ligy – východ. Postup si samozřejmě náležitě užijeme a oslavíme,“ poznamenal po závěrečném hvizdu kapitán Radim Pouzar.

Další triumf mohou budějovičtí futsalisté získat v Superpoháru, v němž se pravidelně utkávají vítězové obou druhých lig. Výhodu domácího prostředí má tentokrát šampion západu, a tím je Dynamo. Utkání se odehraje v sobotu 6. dubna od 20:30 hod. v hale na Lokomotivě. Soupeřem Jihočechů bude jeden z dvojice Vysoké Mýto – Jeseník.  

Autoři | Foto Miloslav Kusbach

Štítky fotbal, Dynamo, výhra, SK Dynamo České Budějovice, superpohár, Havlíčkův Brod, Chotěboř

VIDEO: Dynamo vyhrálo druhou ligu a těší se na Superpohár  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.